BT breidt security-portfolio uit met Darktrace’s detectieoplossingen voor cyberbedreigingen

BT kondigt vandaag aan de technologie van Darktrace, één van ’s werelds snelst groeiende bedrijven op het gebied van cyberbeveiliging, te gaan integreren om wereldwijd de nieuwste detectieoplossingen voor cyberbedreigingen en monitoringsdiensten te kunnen leveren.

Darktrace’s Enterprise Immune System-technologie wordt toegevoegd aan het security-portfolio van BT. Deze technologie is geschikt om geavanceerde cyberbedreigingen in een bedrijfsnetwerk van binnenuit op te sporen. De dienst zal niet alleen beschikbaar zijn als onderdeel van een geïntegreerd cyberbeveiligingsaanbod maar ook als een aparte oplossing binnen BT’s Assure beveiligingsportfolio.
Darktrace wordt bovendien ingebouwd in BT’s eigen beveiligingssystemen. Hiermee beschermt BT interne systemen en data tegen continu veranderende en geavanceerde bedreigingen.
De Enterprise Immune System-technologie levert op intelligentie gebaseerde beveiliging aan organisaties en beveiligingsanalisten. De technologie van Darktrace bouwt krachtige – op wiskunde en machine learning gebaseerde – gedragsmodellen voor elk apparaat-, gebruikers- en netwerkelement. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om live of in ontwikkeling zijnde cyberbedreigingen te herkennen, zowel van buiten als binnen de organisatie.
Met deze nieuwe mogelijkheid om geavanceerde realtime analyses en intelligence-monitoring uit te voeren, vergroot BT zijn wereldwijde aanbod van cyberbeveiligingsoplossingen. BT’s aanbod is ontworpen voor organisaties in diverse industrieën en sectoren. Het geeft beveiligingsanalisten de mogelijkheid om aanvallen buiten de deur te houden en stelt hen in staat om de acties van geavanceerde aanvallers te monitoren en tegen te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in