Het nieuwe Philips UHD-tv-aanbod: rijk aan variatie

TP Vision onthult drie nieuwe series Philips Ambilight UHD-tv’s met de nieuwste versie van Android TVTM voor een snelle, gepersonaliseerde tv-ervaring, boordevol functies en content. De Philips 6400-, 7100- en 7600-series bieden prijsbewuste filmfans, veeleisende cinefielen, fanatieke gamers en andere veeleisende consumenten een Ultra HD-tv die optimaal aansluit bij ieders persoonlijke eisen. Het unieke Ambilight maakt de kijkervaring nóg meeslepender.

Het UHD-portfolio van Philips omvat nu sets met schermformaten variërend van 102  tot 164 centimeter (respectievelijk 40 en 65”). De series 6400, 7100 en 7600 zullen in het tweede kwartaal van 2015 op de Europese markt komen.
Philips 6400 – Ultra HD voor een vriendelijke prijs
Philips 6400 UHD-tv’s zijn geknipt voor iedereen die tegen een redelijke prijs een UHD-tv met een uitmuntende beeldkwaliteit wil. De 6400-modellen worden geleverd met Ultra Resolution, technologie die ‘gewone’ content vanaf elke bron opschaalt naar Ultra HD-resolutie. Verder optimaliseert Micro Dimming Pro het contrast op basis van het omgevingslicht, met indrukwekkend diepe zwarttinten en levendig, helder wit als resultaat. Natural Motion past snelle bewegende beelden digitaal dusdanig aan dat de ze scherp en vloeiend worden weergegeven.
Philips 7100 – levendigere kleuren voor levensechte beelden
De Philips 7100 UHD-tv’s met 2-zijdig Ambilight zijn uitgerust met de beeldkwaliteitstechnologie Pixel Precise Ultra HD met Natural Motion en Ultra Resution, uitmondend in een Perfect Motion Rate van 800.  Daarnaast hebben ze geavanceerde kleurverwerkingstechnologie met een quad-core-processor aan boord.  Colour Booster verbetert de kleuren met 17-bits-verwerking, waardoor de weergegeven beelden tot 2,250 biljoen kleurschakeringen bevatten. Natuurlijke huidtinten, levendige wit en verzadigde kleuren maken de beelden nóg levensechter.
Philips 7600 – supervloeiende actie in Ultra HD
Om te voldoen aan de zware eisen van actiefilm-, game- en sportliefhebbers, gaan de Philips 7600 UHD-tv’s nog een stap verder. Ze zijn uitgerust met een multicore-krachtbron en de bekroonde Perfect Natural Motion-technologie die ongewenste trillingen aanzienlijk vermindert, resulterend in vlekkeloos bewegend – en, dankzij het 100 Hz beeldscherm, vlijmscherp – beeld. Daarnaast zorgt Colour Booster voor de levendige kleuren en natuurlijke huidtinten, optimaliseert Micro Dimming Pro het contrast en schaalt Ultra Resolution alles op naar haarscherpe UHD-resolutie, ongeacht de bron van de beelden. Het unieke 3-zijdige Ambilight maakt de kijkervaring bovendien nóg meeslepender.
Tv’s die écht ‘smart’ zijn
Dankzij AndroidTM 5.0 (Lollipop) wordt het reguliere tv-aanbod op alle UHD-tv’s van Philips aangevuld met een breed scala aan on-demand diensten. Bovendien is de gebruikersinteractie verbeterd, ondermeer door geavanceerde functies als stembesturing en gesproken zoekopdrachten. Uitgebreide aansluitmogelijkheden – WiFi®, HDMI, DLNA, USB 3.0, Miracast, Google Cast en meer – brengen de UHD-tv’s dichter bij andere slimme apparaten in huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in