Mobile World Congress: LED gloeilamp Sengled Boost elimineert dode plekken in WiFi-ontvangst

Tijdens Mobile World Congress presenteert Sengled, marktleider in innovatieve licht-oplossingen voor een Smart Home, de nieuwe versie van de Sengled Boost. De Sengled Boost is een energiezuinige gloeilamp die tegelijk (iOS™, Android™) dode plekken in WiFi-ontvangst elimineert door de geïntegreerde WiFi-repeater. De Boost breidt uit met een versie met GU10 fitting (3.7 Watt, 2,700 Kelvin). Dit is een toevoeging op de bekende E27 fitting (6 Watt, 3,000 Kelvin). Daarnaast is het design verbeterd.

Kamers met slecht WiFi-ontvangst behoren vanaf nu tot het verleden. Naast het uitstralen van prettig en dimbaar licht vergroot de Boost het bereik van bestaande routers. Een WiFi-transmitter met twee antennes binnenin de lamp ondersteunt het radionetwerk IEEE 802.11b g/n en verzekert een hoge data-output van 300 Mbit/s, zonder vertraging en geheel veilig. Sengled Boost ondersteunt technologie als WPA/WPA2 en WEP.

De Sengled Boost is stapsgewijs en intuïtief te bedienen met een Smartphone App, zowel met iOS™ als met Android™. Ook is het mogelijk de helderheid van de lampen individueel of tegelijk aan te passen. “Met de Sengled Boost bieden we een energiezuinige LED gloeilamp die een snelle, stabiele en optimale verdeling van WiFi garandeert”, aldus Jutta Peinze, Marketing Directeur van Sengled. “Met de introductie van de GU10 fitting, bieden we een extra model naast het E27 basismodel. Hiermee bieden we meer flexibiliteit.”
Prijs en beschikbaarheid
De Sengled Boost met GU10 fitting is vanaf begin mei 2015 verkrijgbaar in de online shop en in de winkels. De versie van de Sengled Boost met de E27 fitting is nu al verkrijgbaar. De adviesprijs is 49,00 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in