Nieuwe Philips 6000-serie Ambilight-tv’s met HD-beeldkwaliteit en hoog contrast

Beeldkwaliteit is een belangrijke factor voor film- en tv-fans die een nieuw toestel zoeken. De nieuwe Full HD-tv’s met Ambilight uit de Philips 6300- en 6500-serie zullen zeker aan hun wensen voldoen. De Perfect Pixel HD-engine aan boord biedt de televisiekijker de gewenste beeldkwaliteit: heldere, snelle, levendige en échte Full HD-beelden met een hoog contrast. Door een lichtgloed op de achterwand te projecteren die zich aanpast aan de beelden op het televisiescherm, maakt het 2-zijdige Ambilight de tv-ervaring nóg intenser. De Philips 6300- en 6500-modellen komen in het tweede kwartaal van 2015 op de markt.

Philips 6300 – Full HD-beeldkwaliteit op hoog niveau
De 6300-serie is er vooral voor iedereen die op zoek is naar een ongecompliceerde tv-ervaring, zonder toeters en bellen. De Perfect Pixel HD-engine met Natural Motion staat garant voor vloeiende bewegende beelden. Micro Dimming stemt de LED-backlight perfect af op de televisiebeelden door deze in 6400 verschillende zones te analyseren. Dit zorgt voor een fantastisch contrast tussen het donkerste zwart en het helderste wit.
Philips 6500 – Powered by Android TVTM
De Philips 6500 Smart TV’s met Ambilight stuwen de beeldkwaliteit én de tv-ervaring naar een ongekend niveau. Deze slanke Full-HD tv’s kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd, dankzij de nieuwste versie van Android TVTM die, bovenop het ruime Philips Smart TV-aanbod, de deuren tot de ruim gesorteerde Google Play Store opent. Een speciaal ontworpen afstandsbediening met QWERTY-toetsenbord maakt tekstinvoer en menunavigatie zeer eenvoudig. Diverse technologieën maken de kijkervaring tot een feest: de Perfect Pixel HD Engine beschikt over Perfect Natural Motion, voor vloeiende bewegende beelden, en Super Resolution maakt die beelden nóg scherper. Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast door de LED-backlight op geavanceerde wijze af te stemmen op de getoonde content en het omgevingslicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in