Philips Smart TV: kloppend hart van de moderne woonkamer

Met de keuze voor de nieuwste versie van Android als besturingssysteem – versie 5.0 ‘Lollipop’ – maakt TP Vision zijn Philips Smart TV’s tot het centrum van de moderne woonkamer: ruim twee derde van de modellen voor 2015 is voorzien van Android, te beginnen bij de 5500. Hiermee verstevigt TP Vision zijn voortrekkersrol in het Android-ecosysteem.

Tweede generatie Android
De tweede generatie Philips TV’s met Android TV staat garant voor een ongeëvenaarde Smart TV-ervaring. De Philips tv’s met Android 5.0 brengen twee werelden samen, door toegang tot het Philips Smart TV-platform én de Google Play Store. Naast de vele apps van beide platformen die geoptimaliseerd zijn voor gebruik op een televisie, vult het brede scala aan on-demand streamingdiensten het reguliere tv-aanbod aan. Bovendien maken de krachtige multicore-chipsets de Philips Smart TV’s bij uitstek geschikt voor gamers, die hun favoriete spellen – gedownload én in de cloud – kunnen spelen zonder de noodzaak om een dure gameconsole aan te schaffen. De unieke Ambilight-technologie met Gaming Mode maakt het gamen nóg intenser.
Controlecentrum van het slimme huis
Android TV maakt het eenvoudig om andere slimme apparaten in huis te verbinden met de Philips tv. Denk hierbij niet alleen aan audio en video, maar ook aan een groot aantal domotica-toepassingen en beveiligingssystemen. De Philips Smart TV met Android is uitermate geschikt als centrum van ‘het internet der dingen’, aangezien ongeveer 90 procent is verbonden met het internet. Het grootste scherm in huis wordt hiermee een ideaal instrument om iedere Smart Home te beheren.
Verbeterde gebruikservaring en smart navigation
Android 5.0 (Lollipop) geeft de gebruikerservaring op Philips Smart TV’s een enorme boost. Op Philips Smart TV’s met Android TV is de navigatie door menu’s en apps vloeiend en snel. Het nieuwe ‘Philips Shelf’ helpt u, middels contentpromotie en persoonlijke aanbevelingen, uw weg te vinden in het snel groeiende aanbod van apps, diensten en content. De ‘Launcher Home’ bevat de Philips App Gallery, Google Voice Search en promotie van de nieuwste apps en films. Alle Philips Smart TV’s met Android worden geleverd met een afstandsbediening met Philips TopPicks-knop: één druk op de knop tovert uw persoonlijke aanbevelingen tevoorschijn. Daarnaast zorgt het geïntegreerde toetsenbord met stembesturing voor optimaal gemak bij tekstinvoer, terwijl de swipe pad navigeren makkelijker en sneller maakt dan ooit tevoren.
Breed aanbod in Philips Smart TV’s met Android TV
In het programma van 2015 is de keuze in Philips Smart TV’s met Android TV zeer ruim: alle UHD-modellen worden aangedreven door het besturingssysteem van Google, net als de full HD-tv’s uit de 6500-serie, maar het begint al met de bescheiden geprijsde 5500-serie en er zullen er spoedig meer volgen. Om genoeg apps, games en gedownloade content op te kunnen slaan, hebben alle Philips tv’s met Android TV 8 of 16 GB intern geheugen, afhankelijk van het model. Wie nog meer opslagcapaciteit nodig heeft, kan via de USB-poort eenvoudig een externe harde schijf aansluiten.
Philips tv’s zijn in sieraad in het moderne huis
Vier van de vijf tv’s staan in een woonkamer, dus onze ontwerpers hechten het grootste belang aan design dat een verrijking is voor ieder stijlvolle interieur. De televisies van Philips ademen subtiele Europese finesse en vakmanschap, met hun extreem slanke frame en verfijnde voet, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk: de dunne randen zorgen er ook voor dat de lichtgloed van de Ambilight-technologie naadloos op het beeld aansluit. De Lounge Mode van Ambilight biedt binnenhuisarchitecten bovendien nieuwe mogelijkheden om de tv onderdeel te maken van een uitgekiend verlichtingsconcept.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in