The Recording Academy® gebruikt Box voor GRAMMY Awards®-content

Box heeft vandaag aangekondigd dat The Recording Academy®, de organisatie verantwoordelijk voor de jaarlijkse GRAMMY Awards®, heeft gekozen voor Box om hun cloudcontent te beheren. Deze stap biedt werknemers de mogelijkheid om op een nieuwe en innovatieve manier veilig vanaf ieder apparaat samen te werken.

“The Recording Academy loopt voorop in de digitale revolutie en is vastbesloten haar bedrijfsvoering te blijven innoveren, zodat het artiesten en publiek over de hele wereld beter van dienst kan zijn,” aldus Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “Wij zijn erg blij dat we The Recording Academy op technologisch gebied mogen ondersteunen. Samen creëren we nieuwe manieren om belangrijke digitale activa te delen en samen te werken.” 
“De wereld wordt steeds digitaler. The Recording Academy richt zich daarom nu intensief op cloud-gebaseerde hulpmiddelen die de creativiteit stimuleren,” stelt Rick Engdahl, CIO bij The Recording Academy. “Box biedt een intuïtieve oplossing die obstakels wegneemt bij interne en externe samenwerking. Dankzij Box beschikt onze IT-afdeling nu bovendien over administratieve functies waarmee gevoelige bedrijfsinformatie beter beheerd kan worden.”
De IT-afdeling van de The Recording Academy voorziet de medewerkers van innovatieve, geavanceerde technologie. Met Box kan men:
  • Tijdgevoelige digitale activa verspreiden binnen interne afdelingen die tijdens de televisie-uitzending foto’s en content delen voor de website en social media;
  • De digitale workflow stroomlijnen en GRAMMY Week-video’s en interviews op de rode loper delen met interne en externe partners voor review en distributie;
  • De benodigde IT-functies aanbieden om gevoelige gegevens op een grote schaal te kunnen beheren en beveiligen.

The Recording Academy wil in de toekomst de integratie verder uitbreiden en Box tevens gebruiken voor het beheer van digitale activa en contracten en voor clearance-management.
Box maakt het voor meer dan 32 miljoen gebruikers en 44.000 betalende bedrijven eenvoudiger om informatie te delen en samen te werken. Met de aankondiging van vandaag voegt The Recording Academy zich bij een groeiende groep media- en entertainmentbedrijven – waaronder CAA, Sundance Institute, Pandora en Discovery Communications – die de cloudoplossing van Box gebruiken om de manier waarop ze met hun bekroonde content omgaan te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in