Unieke iPhone 6 hoesjes

Een trotse eigenaar van zijn net nieuwe iPhone 6 wordt na het kopen geïnterviewd en laat zijn nieuwe toestel op de grond vallen. Je hebt het filmpje vast voorbij zien komen. Gelukkig voor hem liep het goed af en was zijn telefoon niet beschadigd. Helaas gaat het niet iedere keer goed wanneer de iPhone 6 valt en op internet zijn al vele gevallen bekend van het toestel met een kapot scherm. Een iPhone 6 reparatie is dan noodzakelijk. Om je iPhone 6 te beschermen tegen een schermreparatie kun je het beste een hoesje om je telefoon doen. Je kunt een simpel hoesje om je telefoon doen dat zo min mogelijk opvalt, of je kiest er juist voor om je telefoon nog leuker te maken met een hoesje. Wij zetten voor jou de meest unieke iPhone 6 hoesjes op een rijtje.

Dieren

Van beertjes tot katten, van honden tot vissen. Dieren hoesjes zijn misschien wel de meest populaire hoesjes die er zijn. Dit is natuurlijk niet vreemd, de meeste dierenhoesjes zijn erg grappig of schattig. Vaak zijn de hoesjes zo gemaakt dat je aan de achterkant niet ziet dat het een telefoon is. Alleen het gaatje voor de camera geeft weg dat het niet gaat om speelgoed maar een hoesje voor een telefoon. Verder steken er vaak oortjes of voetjes uit wat zorgt voor een grappige vorm van het hoesje.

Eten
Iedereen houdt van lekker eten. Eten wordt dan ook vaak afgebeeld op hoesjes voor de iPhone 6. Van frietjes en hamburgers tot sushi en bami. Ook hoesjes met eten zijn er in diverse vormen en verkrijgbaar. Met deze hoesjes kun je iedereen laten zien wat voor eten jij lekker vindt. Natuurlijk beschermen deze hoesjes je telefoon ook, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!
Bijzondere hoesjes
Een hoop hoesjes zijn niet zo makkelijk in te delen in een categorie, maar zijn wel de moeite waard om te bespreken. Een snelle zoekopdracht en je vindt hoesjes van allerlei bekende tv-personages als Spongebob en Batman. Andere hoesjes staan vol met vreemde patroontjes, maar het vreemdste hoesje wat wij ontdekt hebben is toch wel het hoesje met een hand aan de achterkant. Dit hoesje heeft een hand op de achterkant die je vast kunt houden wanneer je gaat bellen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat er mensen zijn die dit serieus willen, maar grappig is het zeker.
Heb je zelf geen hoesje om je iPhone 6 gehad terwijl je jouw telefoon hebt laten vallen waardoor je scherm kapot is gebarsten? Ga dan naar Smartrepair in Den Bosch of Nijmegen. Wij repareren uw telefoon binnen 30 minuten en op deze reparatie krijgt u 12 maanden garantie. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van diverse iPhone’s is ook het nieuwe toestel van Apple geen probleem voor ons.
Gastbijdrage door Smartrepair

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in