Verifone vestigt zich in de Benelux voor de lancering van zijn e-commerce activiteiten

Verifone, wereldwijde leverancier van online betaaloplossingen, maakt vandaag bekend dat het bedrijf een kantoor voor de Benelux zal openen in Brussel. Dit kantoor biedt platformen en oplossingen voor beveiligde online betalingen aan klanten in Nederland, België, en Luxemburg.

 

Bedrijven uit de Benelux halen met de oplossing Paybox by Verifone meer voordeel uit elektronische betalingen. Paybox is een flexibel en beveiligd multichannelplatform dat elk betalingstype aanvaardt en is bedoeld voor verschillende sectoren. Lokale klanten kunnen ook gebruik maken van Verifone’s wereldwijde ervaring op het gebied van beveiliging van de elektronische betalingssector.
Aan het hoofd van Verifone Benelux komt Pierre Orban te staan. De nieuwe General Manager heeft meer dan 20 jaar ervaring in de betalingssector. Orban werkte hiervoor bij financiële instellingen JP Morgan Chase, Deutsche Bank en BNP Paribas Fortis. Tot voor kort leidde hij de Digital Channels & Retail Innovation-activiteiten van groep QNB in Qatar. Pierre Orban heeft een Master of Science in Management van de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit van Boston.
Het bedrijf wil in het huidige ecosysteem van ‘connected commerce’ de ervaring bij zowel online- als winkelaankopen verbeteren en het ‘next generation’ digitale contact tussen handelaren en verbruikers optimaliseren.
Jean-Philippe Niedergang, vicepresident voor Zuid-Europa bij Verifone, verklaart: “Naast een sterke interesse voor onze platformen en betaaloplossingen, constateren wij in Europa een dynamische groei van e-payment. Deze belangrijke stap benadrukt dan ook onze vastberadenheid om beter aan de behoeften van onze lokale klanten te voldoen en zo Verifone te positioneren als marktleider in de Benelux en in Europa.”
Pierre Orban, General Manager bij Verifone Benelux: “Ik ben erg blij met de opening van het nieuwe kantoor en het samenstellen van een team van e-commerce experts. Deze sector staat een zeer snelle ontwikkeling te wachten. Dankzij deze nieuwe locatie kunnen we voortaan ook onze lokale klanten een uitstekende service bieden.”
Verifone Benelux zal aanwezig zijn op de E-shop Expo van Brussel, op 18 en 19 maart 2015. De onderneming is gevestigd aan de Louizalaan 523 te 1050 Brussel (België).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in