Vijf meest voorkomende iPhone defecten

Door de jaren heen heeft Apple verschillende iPhone’s op de markt gebracht. Een smartphone kan door veelvuldig gebruik schade oplopen. Een schade is meestal te repareren, hiervoor heb je echter onderdelen nodig. Smartphone-tools maakt het voor de consument mogelijk om iPhone reparaties uit te voeren. Op de webshop van Smartphone-tools kan je tegen scherpe prijzen, goede kwaliteit en snelle verzending verschillende iPhone onderdelen bestellen om een defect te repareren. Maar welk defect komt nu het meeste voor bij een iPhone? Speciaal voor jou de vijf meest voorkomende iPhone defecten.

1. Het scherm/behuizing

Het scherm is een veelvoorkomende schade, wanneer je jouw iPhone laat vallen of stoten is de kans op een gebarsten scherm groot. Het glas van een iPhone kan eenvoudig barsten of breken, regelmatig blijft het touchscreen werken waardoor je jouw iPhone toch  kan blijven gebruiken. Voor een schermreparatie heb je een nieuw scherm nodig en de benodigde gereedschappen. Op die manier beweeg je eenvoudig weer over je scherm.
Bij de iPhone 4/4s komt het regelmatig voor dat eveneens de achterkant kan barsten of breken, omdat dit onderdeel namelijk ook van glas is. Met behulp van de juiste onderdelen en gereedschappen is dit eveneens te repararen.

2. Waterschade

Je iPhone laten vallen in het water of het is in contact gekomen met water is erg vervelend. Dit kan voor veel schade zorgen aan je telefoon. Wanneer je telefoon last heeft van vochtschade is het lastig om te onderzoeken wat er nou werkelijk defect is. Het kan zijn dat jouw iPhone geen gebreken vertoond, maar na verloop van tijd kan er door de vochtschade corrosie ontstaan op verschillende componenten van je iPhone. Door de corrosie kunnen defecten later optreden. Wanneer je na verloop van tijd deze defecten hebt opgespoord kun je met de juiste onderdelen en gereedschappen de defecte onderdelen vervangen.

3. Batterij

De levensduur van een batterij is erg belangrijk, zo wil je natuurlijk heel de dag door je telefoon gebruiken. Maar na verloop van tijd en door het gebruiken van je iPhone gaat de kwaliteit van je batterij achteruit. Een iPhone batterij is eenvoudig zelf te vervangen, bestel de juiste onderdelen en gereedschappen bij Smartphone-tools.

4. WiFi

Wanneer je WiFi niet werkt van je iPhone kan dit aan de antenne liggen. Gelukkig komt dit probleem niet veel voor, dit is namelijk een lastig probleem om op te lossen. Test daarom allereerst goed de antenne van je iPhone. Mocht je nog steeds geen contact kunnen maken, bestel dan het juiste onderdeel en de gereedschappen om de antenne te vervangen.

5. Connector

Wanneer je een iPhone niet meer kunt opladen is dit erg vervelend. Dit kan komen door een defecte connector. Door het regelmatig opladen van je telefoon of verbinden met je pc kan het zijn dat de connector is beschadigd. Test eerst of het niet aan je kabel of adapter ligt, wanneer dit nog steeds niet werkt bestel dan het juiste onderdeel om de connector te repareren.
De meeste defecten aan een iPhone zijn te repareren, echter heb je hier voor wel de juiste onderdelen en gereedschappen nodige. iPhone onderdelen zijn eenvoudig te bestellen bij Smartphone-tools, bekijk de website. Hier worden diverse smartphone onderdelen en gereedschappen aangeboden tegen scherpe prijzen met een hoge kwaliteit. Wanneer u voor 16:00 uur besteld, ontvangt u het pakketje de volgende dag in huis.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in