BT geeft CA Technologies software centrale rol binnen cloud identity-diensten

CA Technologies en BT kondigen vandaag aan dat CA Secure Cloud, CA’s Identity & Access Management (IAM) dienst voor service providers, is geïntegreerd in BT’s nieuwe Assure Cloud Identity-dienst. Deze dienst helpt bedrijven hun data te beschermen ongeacht waar deze zich bevindt – in de cloud, lokaal of in hybride IT-systemen – door gebruik te maken van de enterprise-grade IAM-mogelijkheden van CA Secure Cloud en deze te combineren met BT’s uitgebreide kennis op het gebied van beheerde beveiliging.

Klanten profiteren van een gebruiksklaar, kosteneffectief beveiligingssysteem dat de groeiende vraag naar mobiliteit, het toenemende gebruik van sociale identiteiten en de behoefte aan partnerintegratie en klanttoegang ondersteunt. Assure Cloud Identity biedt een flexibele oplossing die aansluit op de vraag naar het veilig verbinden van werknemers, klanten en partners met bedrijfsapplicaties – vanaf elke locatie en elk apparaat.
CA Secure Cloud vormt de basis van de Assure Cloud Identity-dienst, die zowel voor op locatie als in de cloud gehoste applicaties de toegangscontrole regelt. Dit omvat het efficiënt aanmaken en beheren van gebruikers; federated single sign-on voor SaaS en lokale applicaties; en bescherming tegen onrechtmatige toegang en fraude met behulp van bewezen, geavanceerde verificatiediensten die meerdere factoren en gedragsanalyses integreren om het beveiligingsproces zo naadloos mogelijk te maken.
De nieuwe dienst is beschikbaar in en wordt beheerd vanuit Groot-Brittannië in dual-datacenters. De dienst wordt binnenkort beschikbaar gemaakt in andere landen Europese landen en daarbuiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in