Download de kidsapp Bobo Vormen gratis

Vandaag is Bobo Vormen, één van de populaire kids-apps, gratis te downloaden. Laat je kind spelenderwijs ontdekken: vind de juiste kleuren, schaduwen en vormen. In totaal zijn er vijf Bobo Leerwereld apps die in een bundel voor slechts €4,99 te downloaden zijn in de App Store. Zo kan je kind met plezier aan de slag, samen met Bobo.

Bobo Vormen
In de leerzame app Bobo Vormen, ontdekken kinderen alles over vormen en kleuren. Deze app is geschikt voor peuters en kleuters (3-6 jaar) en bevat maar liefst vier verschillende spellen. Zo wordt bijvoorbeeld gevraagd om de juiste vorm bij de juiste schaduw te matchen of om de afbeeldingen van klein naar groot te sorteren. Door de verschillende niveaus in het spel, kunnen de kinderen steeds meer leren in de app. Vandaag is deze app gratis te downloaden, normaal betaal je €1,99.
Bobo Leerwereld Bundel
Ouders die enthousiast zijn over deze app en een kleine Bobo-fan in huis hebben, kunnen voor een voordelig bedrag alle vijf de Bobo-apps downloaden. In de Bobo Leerwereld Bundel zijn naast Bobo Vormen ook de apps Bobo Letters, Bobo Woorden, Bobo Getallen en Bobo Zoeken te spelen. Spelenderwijs gaan kinderen in groep 1 en 2 aan de slag met de leerstof van school. Voor slechts €4,99 is de Bobo Leerwereld Bundel, alleen geschikt voor de iPad, te downloaden in de App Store. De Leerwereld apps zijn voorzien van audio en spraak, zodat kinderen met een beetje hulp of helemaal zelfstandig kunnen spelen. 
AppEvent
Bobo Vormen is nu onder andere gratis te downloaden via AppEvent. Deze portal promoot dagelijks een app voor de iPhone of iPad. Dit zijn apps waar normaal voor betaald moet worden, maar nu één dag gratis beschikbaar zijn. Elke woensdag is het Kidsdag, waarbij een speciale kidsapp gratis wordt aangeboden. Deze week is dat dus de kidsapp Bobo Vormen, met leerzame spelletjes voor kinderen van 3 tot 6 jaar. 
De AppEvent-app is gratis te downloaden in de App Store.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in