Groei Radio Veronica zet door

Het marktaandeel van Radio Veronica is verder gegroeid naar 4,5%. De vorige meetperiode was dit nog 4,2% marktaandeel. Dit blijkt uit de luistercijfers van de periode feb – mrt’15, die NLO/GfK zojuist publiceerde.

Radio Veronica is de uitvinder van de hitlijsten en nog altijd zijn deze hitlijsten mateloos populair onder de luisteraars. Zo zond Radio Veronica in maart de 80’s Top 750 uit. De waardering hiervoor blijkt uit de luistercijfers van feb-mrt’15, waarin een duidelijke stijging te zien is binnen de verschillende commerciële doelgroepen.
Erik de Zwart, Station Director Radio Veronica: “We zien dat onze luisteraars onze vernieuwde programmering, met Van Inkel in de ochtend en Kicken in de middag, onze nieuwe muziekmix steeds meer waarderen. Daarnaast blijven onze hitlijsten grote publiekstrekkers, zoals nu ook weer blijkt uit de Veronica 80’s Top 750 die we in maart uitzonden. Regelmatig komen mensen ons ook tegen in het land met live uitzendingen en ludieke acties tijdens Record Store Day, AutoRai en Operatie Victorie, waarin we vanaf 11 mei samen met De Landmacht 70 jaar Vrijheid in Nederland vieren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in