Radio Veronica introduceert gloednieuwe hitlijst Top 500 van de 21ste Eeuw

Vanaf maandag 4 mei om 9.00 uur kunnen luisteraars bepalen hoe de nieuwe Radio Veronica-hitlijst Top 500 van de 21ste eeuw eruit komt te zien. Gedurende 2 weken kan er via de Radio Veronica app en radioveronica.nl gestemd worden op de muziek van de meest legendarische artiesten van deze tijd.

Het is de eeuw van Koning Willem Alexander, GooglePlay en Facebook, maar ook van muzieklegendes als Coldplay, Kings Of Leon en Pharrell. Radio Veronica roept luisteraars op om te stemmen op de beste hits van het jaar 2000 tot nu toe. Dit kan tot vrijdag 15 mei tot 17.00 uur. Hoe de Top 500 van de 21ste eeuw eruit komt te zien en welke hit op nummer 1 staat is vanaf dinsdag 19 mei om 9.00 uur te horen bij Radio Veronica.
Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Deze lijst is een perfecte aanvulling op de lijsten die Radio Veronica eerder samenstelde met haar luisteraars en vervolgens uitzond, zoals Veronica 80’s Top 750 en Veronica Top 1000 Allertijden. Het geeft een goede indicatie welke hits van vandaag kunnen uitgroeien tot de klassiekers van de toekomst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in