RES Software benoemt Al Monserrat tot CEO

RES Software, toonaangevend producent van technologie voor de digitale werkplek, kondigt vandaag aan dat Al Monserrat als Chief Executive Officer en lid van de Raad van Bestuur is aangesteld. De carrière van Monserrat beslaat meer dan 25 jaar bij grote ondernemingen en ventures op het gebied van zakelijke software, mobiliteit, cloud, netwerken en zakelijke strategie.

Monserrat treedt aan bij RES Software na een carrière van vijftien jaar bij Citrix Systems, Inc., waar hij deel uitmaakte van het executive management team dat er voor zorgde dat het bedrijf van honderden miljoenen omzet groeide naar een omzet van meer dan drie miljard dollar in 2014. Gedurende zijn functie als Senior Vice President Worldwide Sales and Services bij Citrix, leidde Monserrat de wereldwijde sales- en services-afdeling waar hij de omzet vergrootte met bijna 90 procent, de klantbetrokkenheid in de hele organisatie versterkte en toezag op de integratie van verschillende overnames. Daarvoor was Monserrat Vice President North American Sales bij Citrix, waar hij in drie jaar tijd de omzet meer dan verdubbelde en de overgang leidde naar een multiproduct-organisatie met meerdere route-to-market strategieën en een scherpe focus op de klant. RES Software is al Citrix-partner sinds de oprichting van RES in 1999.
“Flexibele werknemers — waarvoor regelmatige functiewijzigingen, mobiliteit en het gebruik van meerdere apparaten heel gewoon zijn – leggen een enorme druk op de IT-afdeling,” zegt Al Monserrat. “De digitale werkplekoplossingen van RES dringen de IT-kosten terug en verbeteren de gebruikservaring, door het leveren van de juiste diensten aan de juiste gebruikers, onafhankelijk van locatie en apparaat. En de RES-oplossing doet dit efficiënt, veilig en met een gebruikservaring die vergelijkbaar is met de consumentervaring die mensen gewend zijn bij Amazon, Apple of Google. Daarom zie ik er enorm naar uit om leiding te geven aan dit bedrijf.”
“Al Monserrat is één van de groten in onze industrie en hij is enorm gerespecteerd om zijn staat van dienst, intelligentie, persoonlijke integriteit en leiderschap. Hij begrijpt de waarde van onze oplossingen vanuit zijn eigen ervaring onder anderen tijdens onze nauwe samenwerking bij klanten als Citrix-partner. Ik spreek namens al onze werknemers en het bestuur als ik zeg dat wij erg trots zijn dat we hem mogen verwelkomen als onze nieuwe CEO,” zegt Bob Janssen, oprichter van RES en Chief Technology Officer.
Begin 2014 lanceerde RES Software de RES IT Store, een uniek zakelijk platform dat proactieve, veilige en geautomatiseerde levering en retournering van IT-diensten mogelijk maakt. Met de RES IT Store kan IT veel beter in de behoeften van de flexibele werknemer voorzien, door te voorspellen welke diensten een organisatie nodig heeft en deze proactief aan gebruikers te leveren. Daarnaast biedt de RES IT Store een gebruiksvriendelijke selfservice-portal, waar gebruikers kunnen interacteren met IT zonder vertragingen. De RES IT Store vergroot het vermogen van IT-afdelingen om bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Veel RES-klanten zien daarnaast de servicedesk aanvragen met meer dan 40% afnemen, profiteren van snelle, efficiënte en geautomatiseerde on- en offboarding van werknemers en voldoen tegelijkertijd aan wet- en regelgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in