Synology lanceert RackStation RS815

Synology introduceert RackStation RS815, een schaalbare 4-bay rackmount NAS-server. Deze nieuwe NAS is bij uitstek geschikt voor budgetbewuste ondernemingen met weinig ruimte, die hun data effectief willen opslaan, beschermen en delen.

“Steeds meer kleine bedrijven hebben behoefte aan een compacte server die verschillende taken aan kan”, zegt Jonathan Wang, productmanager bij Synology Inc. “Met de RS815 willen we laten zien dat compromisloze prestaties en functionaliteit ook binnen het bereik van kleinere ondernemingen liggen.”
Met de RS815 introduceert Synology een compact 12-inch chassis – 37 procent korter dan zijn voorganger – dat geschikt is voor kleinere serverruimtes en voor gebruik in standaardomgevingen. De 1,33GHz dual-core processor met floating-point unit en 1GB RAM biedt de multitaskingmogelijkheden die bedrijven van een multifunctionele alles-in-één server verwachten. De dubbel uitgevoerde Gigabit LAN-poort met ondersteuning voor failover en Link Aggregation (koppeling van LAN-verbindingen) is goed voor lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk ruim 216 en 121MB/s. 
De RS1515 draait op DiskStation Manager (DSM) 5.1, het meest geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten. Met een breed scala aan applicaties, variërend van back-up tot netwerkbeheer, biedt de RS815 alle belangrijke zakelijke diensten en zorgt hij voor meer productiviteit. Wanneer er meer opslagcapaciteit nodig is, kan de RS815 gekoppeld worden aan een RX415-uitbreidingsunit, voor maximaal acht schijven.
Voor het tweede jaar op rij mag Synology zich “PC Mag Business Choice Award winner” noemen: in ieder onderdeel van het onderzoek – onder andere op het gebied van betrouwbaarheid en gebruikswaarde – sleepte het bedrijf de hoogste rating in de wacht.
Kijk op https://www.synology.com/products/RS815 voor meer informatie over de RS815.
Prijs en beschikbaarheid
Synology RackStation RS815 is per direct wereldwijd verkrijgbaar.
De adviesprijs bedraagt € 450,00 (excl. BTW).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in