Toshiba’s Portégé Z20t en Chromebook 2 winnen Red Dot Award

Toshiba Information Systems Benelux  is onderscheiden met een Red Dot Award 2015 voor productdesign. De prestigieuze internationale designprijs werd toegekend aan Toshiba’s Chromebook 2 en Portégé Z20t.

In de categorie ‘Productdesign’ dongen 4.928 innovatieve producten van 1.994 deelnemers uit 56 landen mee. Daarmee is de Red Dot Award 2015 niet alleen de grootste en meest prestigieuze verkiezing in de wereld, maar ook de meest internationaal georiënteerde. De Red Dot wordt wereldwijd gezien als een belangrijk kwaliteitslabel voor design. De winnaars worden gekozen door een jury van topontwerpers, gerespecteerde academici en vakjournalisten uit 25 verschillende landen.
Toshiba’s Portégé Z20t
De Portégé Z20t combineert een krachtige prestatie met Intel® Core™ M processors en de flexibiliteit van een tablet. Het volledig uitneembare apparaat van 31,75cm is ontwikkeld voor zakelijke gebruikers en beschikt over een Full HD-scherm, waarmee met gemak content gemaakt of bekeken kan worden. Het apparaat is ideaal voor dagelijks zakelijk gebruik: voor het geven van presentaties via het afneembare dock, het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, of het uitvoeren van dagelijkse taken. Door de lange accuwerkduur tot wel 17[1] uur profiteren gebruikers de hele dag door van een hogere productiviteit. De luxueuze, slanke en lichte behuizing zorgt ervoor dat de Portégé Z20t gemakkelijk overal mee naar toe gaat. Bovendien biedt de ingebouwde Trusted Platform Module (TPM) bescherming voor alle gegevens in de lokale opslag, zodat de gebruiker zich helemaal kan richten op het werk.
Toshiba’s Chromebook 2
Voor alle soorten entertainment zijn de mogelijkheden eindeloos met Toshiba’s Chromebook 2. Geniet van de nieuwste films op het heldere Full HD IPS-scherm (optioneel), of luister naar de prachtig klinkende stereoluidsprekers, afgestemd door Skullcandy® voor de beste muziekbeleving ooit. Zakelijke gebruikers werken zich op het ruimtelijke scherm van 33,8 cm met gemak door spreadsheets heen. Dankzij het lichte gewicht van slechts 1,35 kg is het apparaat bovendien gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Dankzij de lange accuwerkduur en een reeks vertrouwde applicaties gaat de productiviteit omhoog – waar men ook studeert, werkt of speelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in