BT levert unified communications aan Methanex Corporation

BT kondigt vandaag aan door Methanex, ‘s werelds grootste producent en leverancier van methanol, te zijn geselecteerd voor het moderniseren en consolideren van de complete netwerk- en communicatie-infrastructuur. BT zal de activiteiten van het bedrijf in 11 landen en 20 locaties ondersteunen en daarbij de unified communications-diensten van vier aanbieders consolideren tot één leverancier.

Methanex is een internationaal bedrijf met meer dan 3 miljard dollar omzet en heeft productie-, marketing- en supply chain-capaciteit in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, de Carribean en de Azië-Pacific regio. In Waterloo, België, bevindt zich het Europese kantoor van waaruit de verkoop- en logistieke activiteiten worden aangestuurd. Methanex maakt gebruik van storage terminals in acht Europese landen.
Gezien het huidige digitale landschap zag het bedrijf de noodzaak zijn systemen te vereenvoudigen om betere samenwerking en hogere productiviteitslevels mogelijk te maken voor meer dan 1.100 medewerkers. Methanex krijgt door de samenwerking de mogelijkheid een wereldwijd netwerk te ontwikkelen dat makkelijker te beheren is en schaalbaarheid biedt om aan de veranderende behoeften van het bedrijf te voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in