Je iPhone als tweede scherm

Meespelen met een quiz op tv, eenvoudig meer informatie krijgen over een product uit de reclame of de nieuwe Voice of Holland voorspellen. Nog geen tien jaar geleden was dit onmogelijk, maar tegenwoordig kun je vaak iets extra’s doen met je telefoon of tablet terwijl je naar je favoriete programma’s aan het kijken bent. Smartrepair heeft voor jou uitgezocht welke apps van jouw iPhone een tweede scherm maken en presenteert deze hier in dit overzicht.

Reclames leuker maken
Om het leed van reclames tussen de tv programma’s te verlichten en je extra’s aan te bieden heeft de publieke omroep de Ster Extra app ontwikkeld. Met deze app kun je tijdens de reclames extra informatie en beeldmateriaal krijgen over de producten waarin jij geïnteresseerd bent. Ook krijg je soms exclusieve aanbiedingen of een gratis proefpakket. Reclame kijken krijgt met deze app een extra dimensie en zorgt ervoor dat reclames niet zo saai meer zijn.
Gamen op twee schermen tegelijk
Heb je een PlayStation of Xbox? Dan kun je je iPhone ook als tweede scherm gebruiken voor tijdens het gamen. Download de Xbox Smartglass app of de PlayStation app om te beginnen en maak gebruik van diverse voordelen. Zo kun je bij diverse spellen de kaart van het spel op je telefoon zien terwijl je op je tv aan het gamen bent. Hierdoor heb je duidelijk overzicht in het spel zonder daarvoor schermruimte van je tv te gebruiken. Een kaart tonen is natuurlijk niet het enigste wat de apps kunnen. Zo kun je gemakkelijk zien wie van je vrienden online zijn en met hun chatten. Ook kun je je smartphone gebruiken als afstandsbediening in de menu’s van de spelcomputers of tijdens het bekijken van een film via je console.
Boeven vangen
Met je telefoon als tweede scherm kun je niet alleen leuke dingen doen, maar ook nuttige dingen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens Opsporing Verzocht gemakkelijk tips doorgeven via de website van het tv-programma. Ook kun je de foto’s en video’s uit de uitzending rustig bekijken op je tweede scherm. Dit kan erg fijn zijn wanneer je denkt de persoon in kwestie te herkennen maar er niet helemaal zeker van bent. Met de app hoopt het team van Opsporing Verzocht meer tips binnen te krijgen en zo meer misdaden op te lossen.
Ben je iets te enthousiast geweest met je telefoon terwijl je deze gebruikte als tweede scherm? Of is je telefoon op een andere manier kapot gegaan? Kom dan langs bij Smartrepair met jouw iPhone defect voor een reparatie. Wij repareren je toestel vaak binnen 30 minuten en je krijgt hierbij 12 maanden garantie op de reparatie. Kom langs in een van onze vestigingen in Tilburg, Den Bosch of Nijmegen of stuur je telefoon op zodat je snel weer kunt genieten van je iPhone.
Gastbijdrage door Smartrepair

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in