Luisteraars Radio Veronica kiezen Home van Dotan als grootste hit van de toekomst

Dotans succes nummer Home is door de luisteraars van Radio Veronica uitgeroepen tot de ultieme nummer 1 hit van de nieuwe hitlijst Top 500 van de 21ste eeuw.  De Top 500 van de 21e eeuw is vanaf dinsdag 19 mei om 9.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Deze lijst is speciaal in het leven geroepen om een indicatie te krijgen van welke hits van vandaag zouden kunnen uitgroeien tot de klassiekers van de toekomst. Onze luisteraars hebben Home terecht op nummer 1 gezet, al moeten we nog een paar jaartjes wachten om te zien of het inderdaad een klassieker wordt.”
Dit is de eeuw van Koning Willem Alexander, GooglePlay en Facebook, maar ook van muzieklegendes als Coldplay, Kings Of Leon en Pharrell. Radio Veronica riep luisteraars de afgelopen weken op om via de Radio Veronica app en radioveronica.nl te stemmen op de beste hits van het jaar 2000 tot nu toe. Hieruit kwam de volgende top 5 naar voren:
Top 5 van Radio Veronica Top 500 van de 21e eeuw:
1. Home – Dotan
2. Beautiful Day – U2
3. Happy – Pharrell
4. Clocks – Coldplay
5. Feel – Robbie Williams
Meest genoteerd:
De meest genoteerde acts in de Radio Veronica Top 500 van de 21ste eeuw zijn U2 en Coldplay. Beide bands staan elk 12 keer in de lijst. Bløf is de meest genoteerde Nederlandse act in de lijst. De Zeeuwse band komen we maar liefst 8 keer tegen.
Vanaf dinsdag 19 mei om 9.00 uur tot en met zaterdagavond is de volledige Top 500 van de 21e eeuw te beluisteren bij Radio Veronica. Deze hele week komen de grootste hits voorbij van de meest legendarisch artiesten van de toekomst, van Ilse DeLange en Triggerfinger tot aan Maroon 5 en Green Day.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in