Mindtree in Top 10 Outsourcing Service Providers van Europa

Mindtree, een wereldwijd actieve IT-dienstverlener, is opgenomen de lijst Top 10 Outsourcing Service Providers van Information Services Group (ISG), een adviesbureau op het gebied van technologie en market intelligence.

Volgens de ISG Outsourcing Index™ behoort Mindtree tot de tien beste outsourcing service providers in de EMEA-regio. In de index wordt gekeken naar het contractvolumes op jaarbasis van contracten die gedurende de afgelopen twaalf maanden zijn gesloten. Voor de vijftigste keer biedt de ISG Outsourcing Index™ een onafhankelijke beoordeling van het afgelopen kwartaal. De index dient bedrijven, dienstverleners, analisten en media als bron van informatie voor de nieuwste data en trends uit de sourcing industrie.
“Steeds meer consumenten stappen over naar digitale en cloud-gebaseerde diensten. Door onze expertise op deze gebieden kiezen klanten wereldwijd voor Mindtree. De EMEA-regio speelt een belangrijke rol in onze strategie. Wij investeren in onze lokale teams en versterken onze aanwezigheid in de markt. Wij zien mogelijkheden om te groeien op het gebied van retail, bankieren en financiële dienstverlening, reizen en horeca waardoor ons klantenportfolio in de regio groeit”, aldus Rostow Ravanan, Executive Director van Mindtree.
ISG Outsourcing Index™ baseert de ranking van Mindtree op data die het bedrijf elk kwartaal bij ISG aanlevert.
Paul Reynolds, Chief Research Officer van ISG benadrukt: “De ISG Outsourcing Index™ is sinds tien jaar een toonaangevende bron van informatie over outsourcing transacties, industriële toepassing, geografische spreiding en service provider performance. Mindtree verstevigt zijn positie als wereldwijd toonaangevend en groeiend bedrijf op het gebied van IT-dienstverlening.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in