Nieuwe Program Managers voor Sky Radio en Radio Veronica

Per 1 juli 2015 worden Sky Radio en Radio Veronica aangestuurd door nieuwe Program Managers. Huidig Program Manager van Radio Veronica Marc van den Heuvel stapt binnen Sky Radio Group over naar Sky Radio, waar hij Jan-Willem van Engelen opvolgt. Jantien van Tol is aangetrokken als nieuwe Program Manager van Radio Veronica.
Marc van den Heuvel
Marc van den Heuvel was al Program Manager bij Radio Veronica. Vanaf 1 juli bekleedt hij bij Sky Radio dezelfde functie en richt hij zich onder meer op de muzieksamenstelling en de acties en events van het radiostation.
Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: “Al jaren is Marc een zeer vertrouwd gezicht binnen onze organisatie. Met z

ijn ruime werkervaring weet hij als geen ander feilloos te luisteren naar de wens van de luisteraars. Het is fantastisch dat zijn kennis over muziek en formats binnen het bedrijf blijft en dat Marc dit nu gaat inzetten bij Sky Radio.”

Marc van den Heuvel, Program Manager bij Sky Radio per 1 juli 2015: “Het is geweldig om samen met het team de non-stop formule van Sky Radio verder uit te gaan bouwen. Er liggen nog enorm veel kansen voor dit unieke format, zowel on-air als online.”
Jantien van Tol
De afgelopen jaren werkte Jantien van Tol als Station Manager bij Kink FM, waar zij leiding gaf aan de dj’s, producers en het marketingteam. Ook als eindredacteur heeft zij voor verschillende radioprogramma’s gewerkt bij de publieke omroep.
In haar nieuwe functie bij Radio Veronica is Jantien van Tol vanaf 1 juli 2015 verantwoordelijk voor de dagelijkse programmering van het muziekstation en geeft zij leiding aan de dj’s en het programmateam.
Erik de Zwart, Station Director en dj bij Radio Veronica: “Jantien is een goede bekende van Radio Veronica. Ze heeft eerder voor ons gewerkt en daarom ben ik bijzonder blij dat ze terug is om de vernieuwde koers van Radio Veronica voort te zetten en uit te breiden.”
Jantien van Tol, Program Manager bij Radio Veronica per 1 juli 2015: “Radio Veronica heeft een legendarische geschiedenis en is het mooiste radiomerk dat er is. Voor mij voelt dit als thuiskomen en ik zie er dan ook enorm naar uit om aan de slag te gaan met het enthousiaste team.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in