Box vergemakkelijkt zakelijke samenwerking in de cloud met Microsoft Office

Box kondigt vandaag een hechtere integratie met Microsoft Office Online aan, dit betekent een revolutie voor de samenwerking van klanten die beide producten gebruiken. De update van vandaag vergroot het bereik van de krachtige integratiefuncties tussen Box en Office 365 voor de desktop, Office voor iOS en Outlook, en onderstreept het commitment van Box aan het Office 365 Cloud Storage-partnerprogramma. 

“Box en Microsoft werken samen om bedrijven en individuele gebruikers productiever te maken en gemakkelijker te laten samenwerken,” aldus Kirk Koenigsbauer, corporate vice president voor Office bij Microsoft. “Wij zijn zeer enthousiast over dit nieuwste aanbod dat onze gezamenlijke klanten meer mogelijkheden en gemak biedt om met elkaar samen te werken op documenten en digitale content.”
Dankzij de integratie tussen Box en Office Online kunnen gebruikers Office Online- rechtstreeks vanuit Box zoeken, bestanden openen en bewerken, en alle in Office Online aangebrachte wijzigingen automatisch en in realtime weer opslaan in Box. Deze verbeteringen maken het uploaden en downloaden van bestanden en het heen en weer verplaatsen tussen applicaties overbodig. Dit vereenvoudigt werkprocessen en beperkt de risico’s van lokaal opgeslagen content.
“In een bedrijfstak waar content essentieel is voor elk aspect van ons bedrijf, is de mogelijkheid om snel toegang te hebben tot informatie vanaf elk apparaat en op elke locatie, van cruciaal belang,” aldus Michael Keithley, CIO van CAA. “De sterke connectie tussen Box en Office Online vormt een belangrijk onderdeel van de manier waarop wij communiceren en maakt unieke samenwerkingen binnen onze organisatie mogelijk. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog sneller en efficiënter van dienst zijn.”
Meer 47.000 organisaties wereldwijd, waaronder 51% van de Fortune 500-bedrijven, maken gebruik van Box voor content management en samenwerking. Veel van deze bedrijven, zoals Toyota Motor Sales, USA, Inc., AstraZeneca, Sephora en CAA, maken bovendien gebruik van Microsoft voor het produceren van content. Deze en andere organisaties kunnen vanaf vandaag profiteren van de integratie tussen Box en Office Online. 
“Het nieuwe model voor zakelijke productiviteit berust op het aanbieden van naadloze, apparaatonafhankelijke verbindingen tussen de belangrijkste applicaties die mensen gebruiken voor hun werk,” stelt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “Meer dan een miljard mensen over de hele wereld gebruiken Office voor het produceren van content – dit maakt Microsoft een onmisbare partner voor Box in onze missie om de manier waarop mensen en bedrijven werken voor altijd te veranderen.”
Dankzij deze integratie kunnen bedrijven en individuele gebruikers content maken en bewerken met Office Online, en profiteren ze van de krachtige samenwerkingsfuncties van Box, zoals taakbeheer, werkprocesautomatisering, opmerkingen en realtime meldingen, plus geavanceerde beveiligings- en beheerfuncties, zoals gereguleerde machtigingen, met wachtwoorden beveiligde content en gebruiksstatistieken.
Box voor Office Online is het meest recente voorbeeld van de manier waarop Box en Microsoft samenwerken om aan de zakelijke behoeften van bedrijven te voldoen. Naast deze webgebaseerde integraties zijn de bedrijven van plan om later dit jaar verder samen te werken aan integratie met native Office-clients voor iOS, Android en Windows. Box heeft onlangs ook haar lidmaatschap van het Office 365 Cloud Storage-partnerprogramma en integraties met zowel Office voor iPad als iPhone aangekondigd. Eerder kondigde Box al integraties aan met Office 365 voor het bureaublad en de Outlook voor iPhone en iPad-applicaties.
Prijzen en beschikbaarheid
De integratie is beschikbaar voor zakelijke klanten van Box met een Office 365-licentie en voor alle persoonlijke gebruikers van Box. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in