Orange Business Services en Gemalto slaan handen ineen om klanten te voorzien van uiterst beveiligde toegang tot cloud gebaseerde applicaties

Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), marktleider op het gebied van digitale beveiliging en Orange Business Services, operator en integrator van wereldwijde communicatie-oplossingen, kondigen de integratie van Gemalto’s marktleidende SafeNet Authentication Service met Business VPN Galerie, de beveiligde cloud-hub van Orange Business Services aan. Klanten van Orange Business Services kunnen Gemalto’s oplossing vanaf nu inzetten via de dienst Flexible Identity die ingebed is met SafeNet Authentication Service.

De integratie met Business VPN Galerie zorgt ervoor dat bedrijven een geïntegreerde oplossing kunnen inzetten met naadloze multi-factor authenticatiecapaciteiten voor alle zakelijke applicaties, infrastructuur- en cloud-diensten, bijvoorbeeld Office 365 en Salesforce.com. Dit kan zonder het internet te doorkruisen, waardoor de prestaties en beveiliging verbeteren.
“Onze Business VPN Galerie is ’s werelds eerste hub tussen VPN’s van bedrijven en aanbieders van cloud-diensten en vormt als zodanig de basis voor cloud-gebruik door meer dan 1200 klanten, met meer dan 33.000 plekken wereldwijd. Door gebruik te maken van de authenticatie-oplossing van Gemalto, breiden we het ecosysteem van beschikbare applicaties uit, via Business VPN Galerie en verhogen we de beveiliging voor applicaties die via ons wereldwijde cloud-netwerk gebruikt worden,” zegt Pierre-Louis Biaggi, vicepresident netwerken bij Orange Business Services.
“Nu meer diensten geleverd worden en toegankelijk zijn via de cloud, is beveiliging een prioriteit voor netwerkleveranciers en klanten. Door de combinatie van de stabiele authenticatiedienst van Gemalto en het VPN Galerie netwerk, krijgen bedrijven beter beveiligde toegang tot applicaties en gegevens. Tegelijkertijd beschikken zij over een naadloze oplossing voor eindgebruikers. Tot slot wordt het beheer voor systeembeheerders eenvoudiger dan ooit,” zegt Andrew Young, senior vicepresident productmanagement authenticatie- en identiteitsoplossingen bij Gemalto.
De samenwerking tussen Gemalto en Orange Business Services biedt als enige volledige toegang tot de sterke, cloud gebaseerde authenticatiedienst via de Orange IP VPN op diverse niveaus en voor meerdere afnemers. Gartner heeft Gemalto in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant 2014 voor gebruikersauthenticatie geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in