SimpliVity en Comstor sluiten distributieovereenkomst voor EMEA

Comstor, onderdeel van WestconGroup, is een EMEA-partnerschap aangegaan met SimpliVity voor de distributie van het toonaangevende infrastructuurplatform van dit bedrijf. De OmniStack Integrated Solution met Cisco UCS is een ‘hyper-geconvergeerde’ infrastructuur die IT-virtualisatie binnen datacenters naar een volgend niveau brengt.

“Hyper-geconvergeerde infrastructuursystemen vormen een krachtige en eenvoudige oplossing voor gevirtualiseerde datacenters en bieden enorme kansen voor solution providers”, zegt Jeremy Butt, Executive vice president van WestconGroup. “Dankzij ons partnerschap met SimpliVity voor de EMEA-regio kunnen we SimpliVity OmniStack nu als één geïntegreerde oplossing met Cisco UCS aanbieden.”
Omdat alle infrastructuur- en dataservices onder een hypervisor worden samengevoegd tot één enkele unified stack met x86-componenten, maakt de hyper-geconvergeerde infrastructuur van SimpliVity IT-systemen veel eenvoudiger. De hyper-geconvergeerde infrastructuur van SimpliVity is tientallen keren goedkoper en aanzienlijk eenvoudiger dan een traditionele IT-infrastructuur.
Johannes Kunz, directeur channel sales EMEA bij SimpliVity, noemt de belangrijkste voordelen van SimpliVity’s hyper-geconvergeerde infrastructuur: “SimpliVity met Cisco UCS biedt de prestaties, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, beveiliging en gegevensbescherming die bedrijven nodig hebben, met de economische voordelen van de cloud. Onze oplossing gaat een stap verder dan andere systemen en combineert al deze voordelen in één hyper-geconvergeerd systeem, met een total cost of ownership die tot drie keer lager is.”
Kijk voor meer informatie over de datacenter oplossingen van Comstor op www.leapintodatacenter.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in