Sogeti is awardwinnaar en finalist bij jaarlijkse Microsoft partner awards

Sogeti komt als winnaar uit de bus voor de jaarlijkse Microsoft partner award in de categorie ‘Devices & Deployment’ voor werkplekomgevingen. Verder behoort de IT-dienstverlener tot de finalisten in twee andere categorieën: Big Data & Analytics en beste partner op het gebied van ‘Application Lifecycle Management’. De positie in deze laatstgenoemde categorie is gebaseerd op Nederlandse expertise. Met een award en twee finalistenposities, sleept Sogeti in Nederland de meeste partnerwaarderingen in de wacht op de jaarlijkse ‘Oscars’ voor Microsoft partners. De Microsoft partner awards worden op 13 juli 2015 uitgereikt in Orlando. De winnaars zijn gekozen uit meer dan 2300 inzendingen uit 108 landen.

Deze meervoudige erkenning is grotendeels te danken aan de expertise en innovatiekracht van Sogeti in Nederland. Zo hebben de Nederlanders ‘OneShare’ ontwikkeld. Dit is een selfservice portaal voor applicatieontwikkeling en –testing voor organisaties die de Agile/Scrum aanpak inzetten en DevOps teams gebruiken voor de ontwikkeling van software. Daarmee zijn software-ontwikkelaars in staat sneller te ontwikkelen in een Microsoft Azure Cloud omgeving. OneShare is in Nederland ontwikkeld maar wordt inmiddels wereldwijd gebruikt.
De award die Sogeti heeft gekregen in de categorie ‘Devices & Deployment’ is gericht op waardering voor de slimme werkplekoplossingen van de IT-dienstverlener. Met de Workspace-as-a-Service (WAAS) oplossing van Sogeti krijgt de klant een gebruiksklare oplossing voor een moderne werkplek uit de cloud met Microsoft Office365 software. Sogeti is al vier jaar op rij finalist in deze categorie van werkplekdienstverlening, en nu voor het eerst dus ook winnaar.
De waardering die Sogeti krijgt op het gebied van Big Data & Analytics is gebaseerd op de oplossing waarmee organisaties in staat zijn heel snel analyses te maken uit grote hoeveelheden data.
“Sogeti heeft een duidelijke focus op de ontwikkeling en implementatie van onze nieuwe generatie oplossingen. Daarmee is de IT-dienstverlener voor ons een geweldig voorbeeld van een innovatieve partner met een groot vermogen om die innovatiekracht ook te implementeren bij grote organisaties”, aldus Phil Sorgen, Corporate Vice President van de Worldwide Partner Group van Microsoft Corporate.
“Deze wereldwijde waardering voor Sogeti van onze alliancepartner Microsoft is een enorme eer en erkenning voor het goede werk van onze IT-experts. En uiteraard geeft dit onze klanten ook het vertrouwen dat Sogeti beschikt over veel innovatiekracht en kennis op het gebied van Microsoft technologie,” vertelt Hans van Waayenburg, CEO van Sogeti wereldwijd.
Sogeti heeft inmiddels voor het vijfde achtereenvolgende jaar Microsoft partner awards in ontvangst mogen nemen. Afgelopen jaar won de IT-dienstverlener ook de Devices & Deployment award. In 2013 was Sogeti winnaar van twee awards: voor Messaging en beste Application Lifecycle Management partner. In 2012  won Sogeti in de categorieën Cloud innovatie en beste Azure System Integrator. In datzelfde jaar was Sogeti finalist in de Desktop categorie. In 2011 won Sogeti drie awards voor Nederland als beste land, Windows Azure en Community Contributor partner. Vijf jaar geleden in 2010 kwam Sogeti als beste Global Enterprise partner uit de bus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in