Synology presenteert VisualStation VS360HD

Synology introduceert VisualStation VS360HD, een veelzijdige, robuuste en compacte oplossing voor videobewaking. In combinatie met een NVR (Network Video Recording) server van Synology met Surveillance Station kan de VS360HD tot 36 HD-videokanalen decoderen en zonder vertraging op een HDMI/VGA-monitor weergeven. De VS360HD is daarmee een perfect alternatief voor een dure computer.

Omdat de VS360HD geen bewegende delen heeft, is hij minder gevoelig voor trillingen en hardwarestoringen. Dit maakt het een ideaal beeldbewakingssysteem voor een hotelreceptie, winkel of kantoorpand. Met een dubbele video-uitgang en USB-poorten is de VS360HD bovendien een betaalbare optie voor een ‘monitorwand’. Dankzij de solide constructie is de VS360HD bestand tegen temperaturen van -20 tot 50° C.

“We zijn zeer enthousiast over onze nieuwe VisualStation,” zegt Chad Chiang, Senior Product Manager bij Synology. “Het geheel nieuwe design kan 36 camerastreams tegelijk weergeven en verbruikt dan slechts 4,7 watt, voor ongeëvenaarde kosteneffectiviteit.”

De VS360HD is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De meest gebruikte functies – zoals Live View, de aanpasbare lay-out en Timeline – zijn met de intuïtieve interface gemakkelijk te bedienen. Met de Recording List kunnen gebruikers eenvoudig video-opnamen browsen en exporteren. Effectieve camerahoeken kunnen met een paar muisklikken worden opgeslagen en gegroepeerd tot een vast bewakingspatroon.

De drie USB-poorten bieden aansluitingen voor een muis, een toetsenbord en zelfs een joystick voor PTZ (Pan, Tilt, Zoom besturing). Het hele systeem past in één hand en kan met de meegeleverde VESA-compatibele montageset eenvoudig aan de wand of aan de achterzijde van een scherm worden bevestigd.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology VisualStation VS360HD is per direct verkrijgbaar.
De adviesprijs bedraag €390 (excl. BTW).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in