Lampen die werken via je smartphone of tablet

Smart apparatuur is booming. Het wordt steeds populairder en populairder, Smart Tv’s zijn bijna ondenkbaar en al deze slimme apparaten en gadgets worden ook steeds betaalbaarder. Philips staat bekend als innovator en laat zich met Philips Hue van zijn beste kant zien. Philips Hue verlichting is een verlichtingssysteem die te bedienen is met je Android of iOS smartphone of tablet. De lampen worden verbonden via het Wi-Fi systeem en dat zorgt voor veel gemak!

De lampen kunnen alle kleuren weergeven! Maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren. Of dit nu een relaxsfeer, huiswerksfeer feestsfeer is. Met Hue kun je elke kleur krijgen die je wilt. In de app vind je al verschillende vooraf ingestelde kleurenschema’s maar deze kun je ook zelf samenstellen.

In de applicatie zijn verschillende IFTTT (IF This Than That) opties te vinden. Als er dan iets gebeurt, dan moet de lamp er op reageren met een bepaalde actie. Zo kun je instellen dat de lampen blauw moeten gaan knipperen als het buiten regent. Of als je favoriete voetbalteam speelt (en je vriendin heeft de afstandsbediening opgeëist) je toch weet dat ze hebben gescoord door de ‘wave’.
Geofancing maakt het mogelijk om je locatie te herkennen. Zo kun je instellen dat de lampen aan gaan op het moment dat je enkele meters van je voordeur verwijderd bent.

Wat zit er in een Philips Hue doos?

Als je al HUE producten hebt bestel je de uitbreidingsset, hierin zit één losse lamp. In de starterset vind je:
  • 3 lampen
  • Bridge
  • Ethernetkabel
  • Adapter
Hoe installeer ik Philips Hue?
  1. Sluit de lamp aan.
  2. Verbind de bridge met de Wi-Fi via je ethernetkabel en druk op de grote knop van de bridge.
  3. Download de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in