Mindtree Neemt Bluefin Solutions Over

IT-dienstverlener Mindtree heeft een definitieve overeenkomst getekend om Bluefin Solutions over te nemen. Bluefin Solutions is een toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in SAP HANA. Bluefin heeft een bekroonde track record in het helpen van bedrijven om digitale transformaties te beheren in het hele SAP-portfolio. Met deze overname kan Mindtree haar SAP klanten nog beter helpen hun complete waardeketen te digitaliseren.

Mindtree kan door de overname van Bluefin een betere afstemming tussen de front-end klantervaring en back-end systemen leveren wanneer bedrijven de overgang maken naar volledig digitale instellingen. Daarnaast ondersteunt Bluefin’s sterke Europese klantenbestand Mindtree’s voortdurende inspanning om haar aanwezigheid in Europa te versterken. De samenwerking creëert ook een kans om Bluefin’s HANA deskundigheid op de Amerikaanse markt te versnellen door gebruik te maken van Mindtree’s brede aanwezigheid in de regio. De overname komt op een moment dat veel bedrijven staan te popelen om te transformeren en te vereenvoudigen met behulp van het SAP applicatie portfolio en een upgrade naar SAP S / 4HANA.

Krishnakumar Natarajan, CEO en MD, Mindtree zegt, “We zijn erg enthousiast over de synergie die zowel Mindtree als Bluefin leveren in de digitale ruimte. De overname versterkt onze positie omdat we het volledige spectrum van SAP-diensten kunnen aanbieden. Bluefin’s focus op SAP HANA en hun expertise in de SAP-portfolio creëert mogelijkheden om zowel transformationele services als een grotere efficiëntie en operationele effectiviteit te leveren.”

Bluefin levert oplossingen voor ’s werelds meest prestigieuze bedrijven en heeft meerdere prijzen voor hun diensten behaald. Bijvoorbeeld de SAP Pinnacle Award, SAP HANA Partner of the Year, SAP CRM Partner of the Year en SAP BI Partner of the Year. Hun hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Bluefin biedt één van de meest hoog aangeschreven deskundigenteams van de industrie voor de overgang naar SAP HANA, digital en real-time-analytics.

James Appleby, Group Chief Executive, Bluefin Solutions zegt, “De unieke combinatie van Bluefin’s bekroonde SAP expertise en Mindtree’s digitale mogelijkheden stelt ons in staat om een grotere schaal en veel beter aanbod van transformationele diensten te bieden, van business process optimization tot IT-organization design.”

“Bluefin Solutions behaalt succes op de markt dankzij hun sterke team en early-adopter status bij het SAP HANA platform,” aldus Rob Enslin, Executive Board Member en President of Global Customer Operations voor SAP. “Ik feliciteer Mindtree met de versterking van hun vermogen om klanten te helpen een next-generation platform te implementeren voor de digitale economie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in