Pure Storage breidt FlashStack CI en P3 Partnerprogramma verder uit

Solid-state array-fabrikant Pure Storage heeft zijn FlashStack Converged Infrastructure (CI) uitgebreid met ondersteuning van Microsoft SQL Server en Citrix XenDesktop. Daarnaast heeft Pure ook een nieuwe laag toegevoegd aan zijn P3 Partner Program: FlashStack CI Accreditation Partner. Hierdoor kan een grotere groep partners de FlashStack CI-producten aan klanten leveren.

FlashStack CI is een flexibele, op flash-geheugen gebaseerde infrastructuuroplossing, die de nieuwste technologie op het gebied van computers, netwerken, opslaghardware en virtualisatiesoftware samenvoegt tot één, nauw geïntegreerde architectuur. Deze oplossing kan sneller worden uitgerold, vermindert de IT-kosten en de operationele risico’s. Verder wordt de implementatie van een volledig op flash-geheugen gebaseerde infrastructuur gestroomlijnd. FlashStack CI biedt nu ook de Pure Storage FlashArray productfamilie met configuraties voor Microsoft SQL Server en Citrix XenDesktop. Eerder waren al configuraties voor Cisco UCS Blade Servers, Cisco Nexus switches, VMware vSphere 5 en VMware Horizon 6 beschikbaar.
“Sinds de lancering van FlashStack CI, in december 2014, zijn onze partners en klanten zeer positief over onze CI-oplossingen. Dankzij onze nieuwe, volledig op flash gebaseerde oplossingen voor convergente infrastructuur, kunnen onze partners klanten helpen bij de transitie naar een ‘all-flash’ opslaginfrastructuur”, zegt Michael Sotnick, vice president of Global Channels and Alliances bij Pure Storage. “Het bewezen succes van onze oplossingen heeft ook nieuwe, wereldwijde partners aangetrokken. Met de introductie van configuraties voor Microsoft SQL Server en Citrix XenDesktop, biedt FlashStack CI klanten en partners de prestaties, eenvoud, beschikbaarheid en betrouwbaarheid die zij nodig hebben om nieuwe omzetkansen te benutten en een voorsprong te nemen op de concurrentie.”
Steeds meer IT-afdelingen kijken naar oplossingen die gebaseerd zijn op geconvergeerde infrastructuren om hun datacenterontwerpen te vereenvoudigen. FlashStack CI stroomlijnt het proces van selecteren, plannen, ontwerpen, implementeren en ondersteunen van de infrastructuur van het gehele datacentrum, gebaseerd op virtualisatie en flash-geheugen. Daarnaast voorkomt FlashStack CI performance-knelpunten, verbetert de betrouwbaarheid van de infrastructuur en biedt forse besparingen op het gebied van stroomverbruik, koeling en rack-ruimte.

Nieuwe FlashStack CI voor XenDesktop en SQL Server

De Pure Storage FlashStack CI voor Citrix XenDesktop 7.6 biedt virtuele applicaties en desktops, waarmee bedrijven veilig een mobiele infrastructuur met de snelheid van flash-geheugen kunnen inrichten. De configuraties kunnen probleemloos 7500 productierijpe virtuele machines in een enkel rack leveren. Hierdoor kunnen mobiele werkplekken en applicaties gevirtualiseerd worden met  hoge prestaties, een lage latency en een prettige gebruikerservaring. Zo kunnen organisaties de productiviteit van medewerkers verhogen, zonder onderbrekingen of uitval. Citrix XenDesktop is geoptimaliseerd voor elk apparaat om aan de uiteenlopende eisen op het gebied van prestaties, beveiliging en mobiliteit van individuele gebruikers te voldoen; tegelijkertijd maakt het de uitrol en het beheer van virtuele desktopomgevingen eenvoudiger.
De Pure Storage FlashStack CI voor Microsoft SQL Server 2014 biedt bedrijfskritische prestaties voor alle workloads en biedt snellere data-analyses. SQL Server-implementaties die zeer hoge prestaties vragen zijn bij uitstek geschikt voor FlashStack CI-integratie, omdat deze eenvoudige en herhaalbare SQL-infrastructuren biedt met voorspelbare prestaties bij lagere kosten. Een eenvoudige uitrol leidt tot snellere rapportages en bevragingen, zodat er beter geïnformeerd beslissingen kunnen worden genomen.

FlashStack CI Partner Accreditation

De nieuwe FlashStack CI Partner Accreditation breidt de verkoopmogelijkheden van FlashStack uit naar een grotere groep Pure Storage P3-partners. Die kunnen daarmee nieuw kansen benutten en hun omzet vergroten. Klanten van FlashStack CI hebben nu de keuze om ondersteuning van een FlashStack Authorized Support Partner te ontvangen, of direct van één van de infrastructuurleveranciers die de basis van FlashStack vormen: Pure Storage zelf, VMware of Cisco. Deze optie is een uitbreiding van het eerder bekend gemaakte programma, dat FlashStack Authorized Support Partner Accreditation biedt aan partners die single-call support voor de gehele oplossingsketen bieden. Voor klanten betekent dit een uitgebreide keuze aan oplossingen, uitgebreidere hulp tijdens de ontwerpfase en een breder scala aan diensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in