Tweede fase van Intel Security Partner Programma helpt partners aan een betere winstgevendheid

Intel Security heeft de tweede fase van de verbeteringen aan zijn Intel Security Partner Programma aangekondigd. Hiermee wil het bedrijf distributeurs en resellers helpen aan een betere winstgevendheid en meer efficiency. In de eerste fase van dit programma, dat in oktober 2014 werd aangekondigd, werd een flexibel raamwerk gecreëerd voor toekomstige verbeteringen aan het programma. Dit is nodig omdat distributeurs en resellers hun business modellen moeten aanpassen aan de veranderende behoeften van klanten.

De tweede fase van het Intel Security Partner Programma draait om innovatie en om het stimuleren van meer differentiatie en winstgevendheid. Daarbij gaat het onder andere om:  
  • Afschaffing van gedifferentieerde prijsniveaus: door het afschaffen van gedifferentieerde prijsniveaus (‘tiered pricing’) kan Intel Security de vrijgekomen fondsen inzetten om partners een hogere marge te bieden.
  • Betere registratie van klantendeals: leden van het partnerprogramma worden beloond op basis van hun Intel Security Partner Programma-niveau. Wanneer partners een door henzelf gegenereerde verkoopkans registreren, kan deze niet ook nog eens door een andere partner geregistreerd worden. Ook is het hele registratieproces vereenvoudigd, waarbij nu nog slechts een enkel formulier ingevuld hoeft te worden.
  • Nieuw teamplan: dit is een investering in resellers die zich gecommitteerd hebben aan Intel Security en die extra waarde bieden bij verkoopkansen die door Intel Security worden aangedragen. Het plan is bedoeld om de deals van partners te beschermen en de winstgevendheid te vergroten.
  • Meer voordelen voor partners met bestaande klanten: extra prikkels voor partners, op basis van hun niveau in het programma. Naarmate het partnerniveau stijgt, nemen de kortingen toe. Ook worden resellers automatisch beloond bij het vernieuwen van licentieovereenkomsten.
  • Nieuwe aanduidingen voor partnerniveaus: de nieuwe Platinum, Gold en Silver partnerniveaus zijn in lijn met de standaard aanduidingen van partnerniveaus in de industrie.

“Ons streven is om de top security partner te zijn voor onze klanten. Om dat doel te bereiken, moeten we flexibele en winstgevende programma’s bieden die meegroeien met de veranderende zakelijke behoeften van klanten en met de business modellen van partners”, zegt Radboud Beumer, Senior Regional Director Benelux bij Intel Security. “Gezamenlijk kunnen we deze industriesector verbeteren en onze gezamenlijke klanten voorzien van sterkere beveiligingsoplossingen.”

Intel blijft zijn Intel Security Partner Programma continu verbeteren, op een wijze die voordelig is voor alle partijen en die distributeurs en resellers helpt bij verdere groei. De hier aangekondigde verbeteringen maken deel uit van een uitgebreid programma dat over een periode van 18 maanden in meerdere fasen wordt uitgerold. De laatste fase wordt in januari 2016 gelanceerd en zal zich richten op het verlagen van de kosten bij het zakendoen met Intel Security. Dit zal opnieuw hogere marges opleveren voor distributeurs en resellers.
Kijk hier voor meer informatie over het Intel Security Partner Programma.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in