Veenman biedt scankoppeling voor NEXTassyst van Devoon

Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, en Devoon brengen een nieuwe scanoplossing voor het notariaat. Deze scanoplossing, NEXTscan, sluit volledig aan op NEXTassyst van Devoon, het slimme softwarepakket dat volledig is toegesneden op de notariële praktijk. Gebruikers kunnen nu eenvoudig de informatie inscannen waarbij deze scan direct en rechtstreeks toegevoegd wordt aan het digitale dossier. Het kan onder andere gaan om aantekeningen van notarissen, identiteitsbewijzen en binnenkomende post.

Binnen het notariaat komt nog steeds veel informatie op papier binnen. Het verwerken van die informatie is omslachtig en kost tijd. Martin Duijs van Devoon: “Notarissen maken op dit moment de overstap naar volledige digitale dossiers. Met de toevoeging van NEXTscan aan NEXTassyst wordt de oplossing geboden om ook alle stukken van derden makkelijk en snel toe te voegen aan het digitale dossier. Dankzij de NEXTscan koppeling komen volledige digitale dossiers nu nog completer en eenvoudiger binnen handbereik van de gebruikers van NEXTassyst.”
Anne Kinket, Business Solutions Manager bij Veenman, voegt toe: “Veenman ontzorgt het notariaat optimaal bij gebruik van NEXTscan door installatie en volledige ondersteuning in het gebruik. Notarissen kunnen hierdoor hun volgende stap in het digitaliseringsproces zetten en efficiënter, accurater en vooral prettiger werken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in