BT wint tweede contract dit jaar met de Europese Commissie

BT kondigt vandaag een nieuw contract aan met de Europese Commissie voor het leveren van spraakdiensten aan 21 grote Europese instellingen, agentschappen en organen waaronder de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europees Defensieagentschap. De zevenjarige overeenkomst vertegenwoordigt een waarde van meer dan 15 miljoen euro en is het tweede raamwerkcontract dat de Europese Commissie dit jaar toekend aan BT.

BT zal vaste spraakdiensten gaan leveren op locaties in België, Luxemburg en Straatsburg en maakt hiervoor gebruik van het BT One Voice portfolio.
De nieuwe oplossing is gebaseerd op BT One Voice SIP, hiermee kunnen klanten hun communicatie-infrastructuur consolideren en voorbereiden op samenwerkingstools zoals instant messaging (IM), presence en video.
Joris van Oers, CEO BT Benelux: “We zijn erg trots op onze relatie met de Europese instellingen, waaraan we een breed spectrum van netwerkgebaseerde IT-diensten leveren. Het contract van vandaag heeft als doel om de vaste spraakcommunicatie binnen deze instituties te verbeteren. Spraakdiensten klinken misschien ouderwets, maar zijn voor iedereen cruciaal. Door de technologie te moderniseren, stellen wij de EU in staat om haar communicatie-infrastructuur effectiever te beheren, spraak met andere media te combineren en kosten te besparen. Wij kijken ernaar uit om onze wereldwijde expertise opnieuw in te zetten voor de EU, haar instellingen en haar bewoners.”
In maart van dit jaar ondertekenden BT en de Europese Commissie een ander contract met een geschatte waarde van 55,7 miljoen euro over 5 jaar. Onder dit contract valt de levering van dedicated internettoegang aan alle grote Europese instellingen, agentschappen en organen verspreid over 28 lidstaten.
BT levert al meer dan een decennium diensten aan de Europese Unie en bouwt hiermee voort op zijn expertise in het wereldwijd bedienen van regionale, nationale en internationale overheidsorganisaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in