Nederlands succes OXBOARD breidt levering uit naar rest Europa

Het Nederlandse OXBOARD, een compacte, 100% elektrische personal transporter, is nu verkrijgbaar in heel Europa, dankzij het succes in eigen land en de toenemende vraag uit het buitenland. De nieuwste versie van het OXBOARD, wederom volgens de strengste Nederlandse kwaliteitsmaatstaven gebouwd, zal in Berlijn op IFA 2015 worden gedemonstreerd (hal 25, stand 110-25).

Nederland maakte dit voorjaar voor het eerst kennis met het OXBOARD. Het OXBOARD bestaat simpel gezegd uit een plateau met twee wielen en is uitgerust met vier gyroscopen die nauwkeurig, realtime de balans corrigeren. De gebruiker kan voor- en achteruit rijden, bochten maken en 360 graden om zijn as draaien. Hoewel het OXBOARD een hoge fun-factor heeft, ligt de focus op praktische vervoerstoepassingen voor een brede doelgroep. Met een snelheid van 15 kilometer per uur en een actieradius van 20 kilometer, zijn de gebruiksmogelijkheden legio. “Het is een nieuwe vorm van mobiliteit,” zegt ondernemer Ernie Hiemstra, die het design samen met GBO Design uit Helmond optimaliseerde en bestaande technologieën verfijnde om tot een kwalitatief hoogwaardig vervoermiddel te komen. “In Nederland heeft men het OXBOARD massaal omarmd en nu willen we de rage uitbreiden naar de rest van Europa.”
Hiemstra over het succes: “Het is een eenvoudige en plezierige manier van transport, die goed past bij een moderne, efficiënte levensstijl. Daarbij is het een Nederlands kwaliteitsproduct, dat we bouwen in onze eigen productielocatie met onze eigen kwaliteitscontrole, waarbij we op elk onderdeeltje letten. Het OXBOARD is bovendien voorzien van een uitgebreide service en garantie. Dit kwaliteitsproduct is een duurzaam en sterk transportmiddel, waarvan je weet dat het blijft rijden.”
OXBOARD levert vanaf september in heel Europa via de eigen online webshop voor €799 en werkt daarnaast aan het opzetten van een Europees distributienetwerk voor lokale verkrijgbaarheid. “Een OXBOARD zelf ervaren, is een OXBOARD kopen,” stelt Hiemstra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in