Synology onthult Surveillance Station 7.1 Bèta

Synology heeft de bètaversie onthuld van Surveillance Station 7.1. De nieuwste versie van dit bedrijfszekere systeem voor netwerkvideobewaking biedt optimale prestaties voor omgevingen met gedistribueerde middelen. De 7.1 bèta ondersteunt Real-Time Streaming Protocol (RTSP) en multicast, biedt fijnmazige alerts en notificaties en nog veel meer.

“Synology heeft zich tot doel gesteld een krachtige, maar vooral efficiënte en eenvoudig te gebruiken oplossing voor videobewaking te ontwikkelen,” zegt Chad Chiang, productmanager bij Synology. “We hebben de werking en de prestaties van deze nieuwe versie dusdanig weten te verbeteren dat zowel grote als kleine bedrijven kunnen rekenen op een eenvoudig te gebruiken en zorgvuldig ontworpen surveillance-oplossing.”
Surveillance Station 7.1 Bèta beschikt onder andere over de volgende nieuwe functies:

  • RTSP voor vloeiendere beelden: Ondersteuning van RTSP verbetert de videostreaming, resulterend in nog vloeiendere feeds in Surveillance Station of DS cam (voor iOS-apparaten). Bovendien kunnen ontwikkelaars de RTSP-ondersteuning gebruiken voor het integreren van videostreams in de systemen van derden.
  • Multicast verhoogt bandbreedte-efficiëntie bij meerdere gebruikers: In omgevingen waarin meerdere gebruikers tegelijkertijd videofeeds bekijken, zorgt de ondersteuning van Multicast voor een lagere werklast en bandbreedteconsumptie. Dit betekent dat meerdere beveiligingsmedewerkers vanaf verschillende werkplekken op hetzelfde moment livebeelden kunnen bekijken, zonder dat dit de prestaties nadelig beïnvloedt.
  • Geavanceerde Live View-alerts en -notificaties: Bij grootschalige bewakingsimplementaties met honderden camera’s kan het inefficiënt zijn om bewakingscamera’s een voor een te monitoren. Dankzij interne verbeteringen kunnen ook Live View Analytics-meldingen worden weergegeven van camera’s die niet zijn opgenomen in de Live View-lay-out. Ook kunnen gebeurtenissen direct worden gemarkeerd op een digitale plattegrond, zodat de locatie van verdachte gebeurtenissen direct duidelijk is.
  • Prestaties en stabiliteit Central Management System (CMS): Door een verbeterde databasestructuur en de toevoeging van een speciale multipart-link tussen host- en opnameservers, is de overdrachtssnelheid van opnames en eventinformatie vanuit de opnameservers een stuk hoger. Daarnaast biedt een vernieuwd licentiebeheer meer stabiliteit voor CMS-implementaties.
  • Betere ONVIF-ondersteuning voor meer flexibiliteit: Surveillance Station ondersteunt via het ONVIF-profiel G ‘edge recording’ (waarbij videobeelden tijdelijk worden opgeslagen op de camera zelf) nu op veel meer camera’s. Verbeteringen in ONVIF-profiel S maken het bovendien gemakkelijker om compatibele camera’s te vinden en aan Surveillance Station toe te voegen, via de optie ‘ONVIF Search’. Deze nieuwe functies bieden gebruikers meer flexibiliteit en vereenvoudigen de installatie bij het opzetten van een videobewakingssysteem.
Meer informatie over Surveillance Station 7.1 Bèta is te vinden op www.synology.nl/Surveillance/7.1beta.

Bèta-beloningsprogramma

Om Surveillance Station 7.1 nog verder te verbeteren, nodigt Synology gebruikers uit om deel te nemen aan het Surveillance Station 7.1 Bèta-Programma en feedback en suggesties te geven. Synology geeft een Camera License Pack (voor vier camera’s) weg aan de drie gebruikers die tijdens het bètaprogramma de meest waardevolle feedback geven. Meer informatie is te vinden op www.synology.com/support/beta_surveillance_7_1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in