Toshiba Satellite Pro A50-C and Satellite Pro R50-C – twee laptops waar bedrijven op kunnen bouwen

Toshiba Information Systems Benelux introduceert vandaag de Toshiba Satellite Pro A50-C en Satellite Pro R50-C, twee laptops die specifiek ontworpen zijn voor zakelijk gebruik die de productiviteit en de efficiency verhogen, zowel op als buiten kantoor. De Satellite Pro A50-C biedt zowel optimale prestaties als maximale gemoedsrust doordat alle modellen geleverd worden met de Reliability Guarantee van Toshiba. Voor degenen die een betaalbaar instapmodel voor zakelijk computergebruik zoeken, is de Satellite R50-C de ideale optie dankzij de configuraties die afgestemd zijn op een divers scala aan behoeften. Hoewel de modellen in de basis wel van elkaar verschillen, zijn ze beide bestand tegen de ongemakken die het moderne werken met zich meebrengt en profiteren ze beide van de voordelen die dertig jaar expertise bij Toshiba op het gebied van laptopontwikkeling heeft voortgebracht.

Satellite Pro A50-C – betrouwbaarheid gegarandeerd

De Satellite Pro A50-C met een scherm van 39,6 cm (15,6”) beschikt over geavanceerde productiviteits- en prestatieverhogende functies, waardoor deze zeer geschikt is voor veeleisende gebruikers, of deze nu aan hun bureau zitten of onderweg zijn. En met een CPU tot de vijfde generatie Intel® Core™ i7 die geoptimaliseerde prestaties biedt, kunnen professionals meer werk verzetten. De keuze tussen enerzijds een high-speed HDD of anderzijds een premium SDD biedt meer flexibiliteit op het gebied van opslagcapaciteit en dankzij de NVIDIA® GeForce® 930M grafische kaart met 2 GB VRAM worden video’s probleemloos afgespeeld en afbeeldingen beter weergegeven. Over ieder aspect van het apparaat is nagedacht zodat de gebruiker iedere dag weer comfortabel kan werken. Zo beschikt de Satellite Pro A50-C bijvoorbeeld over een numeriek toetsenbord ter verhoging van de productiviteit. Dankzij de matte HD- en Full HD-beeldschermen worden kantoorverlichtingen niet weerspiegeld en worden zelfs de kleinste details scherp weergegeven.
De Satellite Pro A50-C wordt tevens geleverd met Toshiba’s Reliability Guarantee – de belofte dat in het onwaarschijnlijke geval dat de laptop defect raakt, de gebruiker het aanschafbedrag volledig terugkrijgt en de laptop gratis gerepareerd wordt. Om nog meer vertrouwen te wekken in de levensduur van het product, zijn alle modellen uit de serie Satellite Pro A50-C onderworpen aan de Highly Accelerated Lifestyle Test (H.A.L.T.) door het onafhankelijke Duitse instituut TÜV Rheinland®. Met deze test wordt het gebruik gedurende drie jaar wordt gesimuleerd om te verifiëren of de laptops lang mee gaan.

Satellite Pro R50-C – betrouwbaar, zakelijk computergebruik

De Satellite Pro R50-C met een scherm van 39,6 cm (15,6”) is voornamelijk ontworpen voor zakelijk computergebruik voor alledaagse taken op basis van Toshiba’s ruime ervaring in de productie van laptops. Afhankelijk van de individuele vereisten kunnen bedrijven kiezen uit diverse processorconfiguraties tot de vijfde generatie Intel® Core™ i3 CPU’s in combinatie met Intel® HD Graphics 5500. Dankzij de levensduur van de batterij van een werkdag tot 8 uur , het numerieke toetsenbord en het niet reflecterend HD-beeldscherm blijven professionals gegarandeerd productief, waar ze ook zijn. De Satellite Pro R50-C is gebouwd volgens dezelfde hoge kwaliteitsprincipes als de A50-C en data worden beter beveiligd dankzij de 3D HDD-sensor waarmee de harde schijf wordt vergrendeld wanneer men de laptop per ongeluk laat vallen.

Aansluitmogelijkheden die geschikt zijn voor ieder bedrijf

Gebruikers kunnen op zowel de Satellite Pro A50-C als de Satellite Pro R50-C meer apparaten aansluiten, zodat de productiviteit altijd en overal gewaarborgd kan worden. Met een HDMI®-poort, RGB, Gigabit LAN, een SD-kaartsleuf en vier USB-poorten werkt alles probleemloos en heeft de gebruiker geen adapters meer nodig. In de laptops zijn eveneens de nieuwste draadloze technologieën ingebouwd, waaronder de draadloze displaytechnologie voor presentaties tijdens vergaderingen plus Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 of 7265 voor snellere verbindingen. 

Milieuvriendelijk computergebruik

Bij het ontwerp van de Satellite Pro A50-C en de Satellite Pro R50-C stond het milieu centraal, waardoor de gebruikers nu zelf invloed hebben op de milieubelasting van hun laptop. De ingebouwde Eco Utility stelt gebruikers in staat om hun computerinstellingen zo aan te passen dat de laptops een zo hoog mogelijk energierendement hebben bij een zo laag mogelijk energieverbruik. Beide apparaten voldoen bovendien aan de Energy Star 6.1-vereisten en de Satellite Pro R50-C is zelfs EPEAT-gecertificeerd.

Beschikbaarheid en prijs

De Satellite Pro R50 en de Satellite Pro A50-serie zijn per direct beschikbaar. De R50 voor €470 exclusief BTW. De A50-serie vanaf €495 exclusief BTW.

Toshiba Satellite Pro A50-C:

 • Beeldscherm: 39,6 cm (15,6”) niet reflecterend HD (1366 x 768) of Full HD (1920 x 1080) LED-display
 • Processors: tot vijfde generatie Intel® Core™ i7 CPU’s
 • Grafische kaart: Intel® HD Graphics 5500 / NVIDIA® GeForce® 930M met 2 GB VRAM
 • SSD/HDD: tot 256 GB SSD of 1 TB HDD
 • Geheugen: tot 2 x 8 GB DDR3L 1600 MHz
 • Aansluitmogelijkheden: 1 x HDMI®-poort, 2 x USB 3.0-poorten, 2 x USB 2.0-poorten, 1x SD-kaartsleuf, 1 x RGB
 • Communicatie: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 of 7265, draadloze displaytechnologie, Bluetooth® 4.0
 • Full HD-webcam met twee ruisonderdrukkende microfoons
 • ODD: keuze uit Super-multi DVD-drive of geen ODD
 • Besturingssysteem: beschikbaar met Windows tot Windows 10 Home (voorgeïnstalleerd) of Windows 7 Professional voorgeïnstalleerd met Windows 10 Pro (op DVD)
 • Reliability Guarantee
 • Levensduur batterij: tot 8 uur
 • Gewicht: vanaf 2,0 kg
 • Afmetingen 379 x 258 x 23,95 mm

Toshiba Satellite Pro R50-C:

 • Beeldscherm: 39.6 cm (15,6”) niet reflecterend HD (1366 x 768) LED-display
 • Processors: tot vijfde generatie Intel® Core™ i3 CPU’s
 • HDD: tot 1 TB HDD
 • Geheugen: tot 8 GB DDR3L 1600 MHz
 • Aansluitmogelijkheden: 1 x HDMI®-poort, 2 x USB 2.0-poorten en 2 x USB 3.0-poorten, 1 x RGB, 1 x SD-kaartsleuf
 • Communicatie: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 of 7265, draadloze displaytechnologie, Bluetooth® 4.0
 • HD-webcam
 • ODD: keuze uit Super-multi DVD-drive of geen ODD
 • Besturingssysteem: beschikbaar met Windows tot Windows 10 Home (voorgeïnstalleerd) of Windows 7 Professional voorgeïnstalleerd met Windows 10 Pro (op DVD)
 • Levensduur batterij: tot 8 uur
 • Gewicht: vanaf 2,0 kg
 • Afmetingen 379 x 258 x 23,95 mm 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in