Wel of niet je smartphone mee?

Ga jij naar een festival en heb je geen idee of je wel of niet je smartphone mee wilt nemen? Festivals worden steeds populairder, daarnaast bezoeken mensen vaker  meerdere festivals per jaar. Alleen de kans dat je je telefoon kwijtraakt, laat vallen of iets anders ergs mee gebeurt wordt steeds groter. Om jou hier bij te helpen heeft Smartrepair een aantal redenen op een rijtje gezet, hierna kan jij een goed besluit maken of je wel of niet jouw telefoon meeneemt.

Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom jij wel je smartphone mee zou moeten nemen. Waarom wel?

1. Je komt net jouw vlam tegen

Daar ga je dan, los op je favoriete band. Maar dan kom je jouw prins(es) tegen op het witte paard. Hij/zij komt naar je toe, je schrikt en je bent blij. Dan maak je een praatje en kom je erachter dat het eigenlijk wel heel gezellig is. Je vraagt aan zijn/haar nummer, kijkt in je broekzak maar waar is je telefoon? Precies! Gewoon meenemen je telefoon, op die manier loop je nooit een potentiële date mis.

2. Thuisfront

De verhalen zijn vast bekend, de beelden op televisie en social media zijn niet altijd positief. Het thuisfront is nu extra bezorgd. Gelukkig heb jij je telefoon bij om ze te laten weten dat alles goed gaat en dat je het enorm naar je zin hebt!

3. Handige festivalapps

Verschillende festivals hebben tegenwoordig zelf apps, op die manier ben je op de hoogte van allerlei nieuwtjes. Gaat je favoriete band nog spelen? Hoe laat en waar? En nog veel meer informatie. Erg handig wanneer je up-to-date wilt blijven.

4. Het weer

Het slapen op een camping is niet nieuw bij een festival. Wanneer je het weer weet is dat erg fijn, op die manier weet jij of je de stoelen buiten kan laten staan en of je de handdoek buiten kan laten drogen. Daarnaast weet je of je een trui mee moet nemen of in je korte broek kan gaan staan dansen.

5. Vrienden kwijt

Het leuke aan festivals is het feesten samen met je vrienden. Wanneer je jouw vrienden kwijt bent gaat dat natuurlijk niet zo makkelijk. Gelukkig heb jij je telefoon bij en kan je jouw vrienden bellen of berichten. Binnen no-time heb jij je vrienden weer gevonden en kan je gezellig samen de avond afsluiten.
Maar aan de andere kant zijn er ook genoeg redenen om je oude telefoon mee te nemen. Waarom niet meenemen?

1. Je accu vraagt aandacht

Het nadeel van het slapen op een camping is stroom. Waar kan je dan je telefoon opladen? Goede vraag! Veel festivals bieden al verschillende mogelijkheden aan om je telefoon op te laden, alleen is wel een heel gedoe. Laat lekker je telefoon thuis en maak je niet druk om stroom.

2. Je kan het verliezen

Een zorg is dat jij je telefoon verliest. Sta je te dansen en valt het uit je zak? Of haalt iemand jouw telefoon uit je zak? Hoe dan ook je kan jouw telefoon verliezen. Kies voor een oud toestel.

3. Je hoort niks

Op een festival kan je jouw vrienden niet actief lopen bellen. Vaak hoor je toch niks omdat er lekkere muziek wordt afgespeeld of vanwege de drukte op de camping. Laat je telefoon maar gewoon thuis.

4. Bang voor je telefoonrekening

Wanneer je naar het buitenland gaat kunnen er angsten ontstaan voor jouw telefoonrekening na een festival. De kosten kunnen verrassend hoog oplopen. Controleer daarom van tevoren jouw kosten, dan kan je nog even goed nadenken of je dat ene sms’je nog wel verstuurt.

5. Aandacht voor het festival

Wanneer je naar een festival gaat ga je voor de gezelligheid, de mensen en de muziek. Niet omdat je actief wilt bellen, WhatsAppen, smsen, Facebooken en ga zo maar door. Geniet van het festival!
Is er op het festival toch een ongelukje gebeurd? Werkt je telefoon niet meer zo goed en heb je nu een telefoon reparatie nodig? Voor bijvoorbeeld een iPhone reparatie Tilburg, Amsterdam of andere stad ben je bij Smartrepair aan het juiste adres. Reparatie met originele onderdelen en 12 maanden garantie. De monteurs maken jouw telefoon weer snel klaar voor het volgende festivalseizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in