Alle aanbiedingen om je pols

Dagaanbiedingen bekijken vanaf je pols; het is vanaf vandaag mogelijk voor gebruikers van de Apple Watch. JouwAanbieding.nl heeft met de lancering van haar Apple Watch app een primeur te pakken. Het is namelijk de eerste Nederlandse aanbiedingen app voor Apple’s smartwatch. De nieuwe app biedt een handige manier om snel populaire aanbiedingen te bekijken en is vanaf vandaag te downloaden in de Appstore. 

Dagaanbiedingen zijn vanaf heden ook te bekijken op de Apple Watch. Aanbiedingoverzicht JouwAanbieding.nl introduceert Apple Watch compatibiliteit met een belangrijke update van haar bestaande aanbiedingen app voor iOS. De app is geschikt voor gebruikers van een iPhone 5(S) of 6 met iOS 8 of hoger. Gebruikers van de Apple Watch kunnen de populairste dagaanbiedingen bekijken vanaf hun pols. Via 1 simpele tik heeft men snel toegang tot meer informatie over een specifieke dagdeal. 

FUNCTIONALITEITEN 

De JouwAanbieding Apple Watch app toont gebruikers de 15 populairste aanbiedingen van de dag. Via het touchscreen of de digitale kroon is het scrollen door de dagdeals verrassend eenvoudig. Met het Force-Touch menu kan de gebruiker naar wens meer deals tonen. Wanneer men een deal wil bemachtigen stuurt de Apple Watch de gebruiker via handoff door naar zijn iPhone en navigeert automatisch naar de website van de betreffende aanbieder. Via de mobiele browser kan men vervolgens het bestelproces doorlopen en de aanbieding bestellen. 

NOTIFICATIES 

De update van de JouwAanbieding app brengt meer dan Apple Watch compatibiliteit. Gebruikers kunnen vanaf heden met hun iPhone zoektermen instellen voor producten of merken die zij interessant vinden. Wanneer een term gelinkt wordt met een nieuwe dagaanbieding ontvangt de gebruiker een pushmelding. Elk zoekwoord kan tevens gelinkt worden aan een prijsklasse. Zo kan men bijvoorbeeld een notificatie ontvangen wanneer een specifieke laptop als dagaanbieding beschikbaar is in de prijsklasse van 300 tot 500 euro. 

MOBIELE APPLICATIES 

De app van JouwAanbieding is de eerste Nederlandse aanbiedingen app voor de Apple Watch. Voor koopjesjagers is het nu nog eenvoudiger om onderweg op de hoogte te blijven van de scherpste dagaanbiedingen. Het populaire aanbiedingoverzicht heeft onlangs nog haar apps voor iPhone/iPad en Android volledig vernieuwd. In combinatie met het responsive design van de website zorgen deze apps er voor dat het aanbiedingoverzicht nu echt overal en op ieder apparaat optimaal te bekijken is. Met de introductie van de Apple Watch app biedt JouwAanbieding.nl een volledige dekking van alle Apple devices.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in