BT verenigt Nutreco’s communicatie in de cloud

BT maakt vandaag bekend een contract te hebben gesloten met Nutreco, wereldwijd toonaangevend in diervoeding en visvoer, voor het leveren van een volledige, cloudgebaseerde, Unified Communications- en Collaboration-oplossing (UCC).

BT gaat Nutreco’s telefonie, presence, Instant Messaging en conferentiemogelijkheden samenbrengen op één cloudplatform – aangeboden en afgerekend per gebruiker – voor maximaal 5.000 gebruikers wereldwijd. BT’s oplossing maakt samenwerking mogelijk via audio, video en webconferencing, waarmee Nutreco’s besluitvorming versnelt en medewerkersproductiviteit toeneemt. De wereldwijde schaal van de dienst helpt het bedrijf zijn groeiambities te realiseren in markten zoals Latijns-Amerika en Azië-Pacific.
Van de nieuwe dienst, gebaseerd op BT One Cloud Microsoft, wordt ook verwacht dat deze significante kostenbesparingen zal opleveren door internationale gesprekken te routeren via BT’s wereldwijde netwerk en het aantal e-mails en voicemails te verminderen doordat medewerkers real-time samenwerken. De nieuwe infrastructuur wordt onderbouwd door BT’s ‘One Voice SIP trunking service’. Het SIP protocol maakt kostenbesparende belroutes mogelijk, helpt kosten te verminderen door de kerninfrastructuur eenvoudiger te maken en maakt hardware-investeringen overbodig.
“BT is één van de weinige aanbieders die op wereldwijde schaal samenwerkingsdiensten kunnen leveren op basis van Microsoft’s Skype for Business, een bekende dienst die door onze gebruikers zeer gewaardeerd wordt,” aldus Henry van de Ven, CIO Nutreco. “BT’s zakelijke clouddiensten helpen ons om extra investeringen te voorkomen en zijn een goede business case vergeleken met de oude PABX wereld. BT’s technologie zal de werkomstandigheden van onze medewerkers verbeteren door real-time, wereldwijde samenwerking mogelijk te maken en daarmee de noodzaak tot reizen te verminderen. We geloven dat zij de juiste partner zijn in ons streven naar duurzame, winstgevende groei.”
           
Corrado Sciolla, President Europe en Global Telecom Markets, BT Global Services: “Wij kijken uit naar de samenwerking en het ondersteunen van Nutreco’s wereldwijde groeiplannen door productievere en betere samenwerking tussen hun medewerkers mogelijk te maken. De cloudoplossing die we bij Nutreco implementeren is ontworpen om de klantervaring kosteneffectief te verbeteren. Dit doen we door de beste samenwerkingsdiensten samen te brengen in de cloud – die van onszelf en die van gerenommeerde partners. Dit is volledig in lijn met onze ‘Cloud of Clouds’ visie, die erop gericht is grote organisaties in staat te stellen om zich gemakkelijk en veilig te verbinden met de applicaties en data die ze nodig hebben, waar ze ook gehost zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in