De ideale nieuwe iPhone

Met nog maar twee dagen te gaan tot Apple’s volgende persevenement zijn we alleen maar meer benieuwd geworden naar hoe de nieuwe iPhone eruit gaat zien. De iPhone 6s, zoals het toestel gaat heten, zal de iPhone 6 opvolgen en komt vooral met interne verbeteringen. Typhone besloot uit te zoeken wat mensen echt hopen in deze nieuwe iPhone te zien. Het resultaat? Een mooie infographic met zeer interessante weetjes over de wensen van honderden gebruikers.

Uit de infographic die Typhone gepubliceerd heeft blijkt dat een betere accu de allergrootste wens is, gevolgd door draadloos opladen. Op nummer drie staat meer opslag, op vier een verbeterde camera en op vijf en zes respectievelijk een snellere processor en waterdichtheid. Wat mij zelf opvalt, is dat zaken die de iPhone zo bijzonder maken het minst belangrijk lijken te zijn voor velen. En dat is de processor en de camera. Draadloos opladen is op het moment nog niet mainstream en Apple lijkt ook niet erg geïnteresseerd hierin. Wat het dichtst in de buurt komt, is opladen via inductie. Dit is mogelijk met de Apple Watch.
Wat betreft het materiaal van de iPhone 6s is duidelijk dat men niet van verandering houdt: 66% gaf aan dat het toestel weer van aluminium gemaakt moet zijn, en niet van leer, hout of glas. Qua opslagcapaciteit wil de meerderheid dat de 32 GB modellen weer terugkomen. Met de iPhone 6 en 6 Plus kun je alleen 16 GB, 64 GB of 128 GB krijgen. Voor heel veel mensen is 16 GB te weinig, maar 64 GB is weer te duur en/of te veel. Het is daarom een logische keuze dat zij 32 GB weer als optie willen.
Naast deze gegevens is er nog wat bekend dat je zelf kunt bekijken in onderstaande infographic.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in