Nieuwe Philips-tv’s brengen innovaties in Android, geluid en Ambilight

De nieuwe 8601-serie van Philips TV heeft zowel iF als Red Dot 2015 product design awards gewonnen, terwijl ook de nieuwe gebogen 8700-serie ook goed is voor een Red Dot 2015 award. De bestaande 7100-serie werd ook al bekroond door zowel de iF- als de Red Dot-jury.
Alle nieuwe Philips-tv’s draaien op Android L, resulterend in moeiteloze navigatie en bediening en toegang tot een schat aan tv-georiënteerde apps uit de Google Play Store.

Philips 9600: State-of-the-art beeldkwaliteit

 • Nieuwe High Dynamic Range-standaard zorgt voor verbluffende beeldkwaliteit met heldere highlights, dieper zwart, levendige kleuren en meer detail
 • Bright Premium heeft de kracht om highlight-boosts tot 1000 Nit te produceren
 • Perfect Pixel Ultra HD Engine-beeldverwerking met Ultra Resolution upscaling-technologie tilt 4K UHD-beeldkwaliteit naar een geheel nieuw niveau
 • Micro Dimming Premium en direct LED backlight met apart instelbare segmenten bieden ongelooflijk contrast
 • Vierzijdig Ambilight en elegant design met verchroomd metalen speakerbar
 • Philips 9600-serie biedt nóg betere Android TV-ervaring

De Philips 9600 UHD tv-reeks met de nieuwe High Dynamic Range-standaard levert ongelooflijke beeldkwaliteit, met helderdere highlights, dieper zwart, levendigere kleuren en meer detail. De state-of-the-art Bright Premium-technologie is in staat om highlight-boosts tot 1000 Nit te produceren, wat, dankzij kraakhelder wit, levendige kleuren en superieure helderheid, resulteert in beelden die nog nooit zo levensecht waren.
Het topmodel van 164 cm (65″) komt tegemoet aan de behoeften van de meest veeleisende filmliefhebber en maakt zijn status van vlaggenschip meer dan waar. De Perfect Pixel Ultra HD-beeldverwerkings- en upscalingtechnologie zorgt ervoor dat de Philips 9600 een haarscherp en uiterst gedetailleerd beeld laat zien, met veel diepte en contrast, ongeacht de bron. Het indrukwekkende contrast wordt verkregen door Micro Dimming Premium en direct LED-backlight met afzonderlijk instelbare segmenten.
De combinatie van vierzijdig Ambilight en een ultradunne metalen omlijsting zuigt de kijker het beeld in en schept de illusie dat de Philips 9600 zweeft in een aureool van licht. Het elegante Europese design wordt versterkt door de platte chromen voet en de superslanke geïntegreerde metalen soundbar vlak onder het scherm, die goed is voor rijk en krachtig geluid.

Philips AmbiLux: de ultieme meeslepende kijkervaring

 • Revolutionair Philips Ambilight projectiesysteem bevrijdt het beeld van de beperkingen van het scherm en brengt de actie tot leven op de wand rond de TV
 • Ambilight bereikt nieuwe hoogten dankzij negen achterop gemonteerde pico-projectoren die het beeld van het scherm gedetailleerd en contrastrijk uitbreiden
 • De ultradunne rand zorgt ervoor dat de Ambilight-projectie naadloos aansluit op het scherpe, gedetailleerde 4K Ultra HD-beeld
 • Slank frame en vlakke draadvoet, vervaardigd uit hoogwaardige materialen
 • Pixel Precise Ultra HD converteert content naar prachtig UHD-resolutie, met vloeiende, maar ook haarscherpe en uitzonderlijk contrastrijke bewegende beelden
 • Philips AmbiLux staat garant voor een nóg betere Android TV-ervaring

De Philips AmbiLux 4K Ultra HD TV brengt de toch al meeslepende Ambilight-ervaring naar een prachtig nieuw hoogtepunt met de introductie van de Ambilight-projectietechnologie.
Het klassieke Philips Ambilight-systeem maakt gebruik van rijen op de achterkant van het toestel gemonteerde LED’s die een halo van gekleurd licht op de wand achter de tv werpen. Het lichtschijnsel volgt de kleuren op het scherm, waardoor de indruk van een groter beeld ontstaat. Met de revolutionaire Ambilight-projectietechnologie rukken de werkelijke beelden zich los van de beperkingen van het televisietoestel, met behulp van negen kleine pico-projectoren op de achterkant. Met superieure bewegende beelden, levendige kleuren en een ongekend contrast verlegt het Ambilight-projectiesysteem de grenzen van het tv-kijken.
De Philips AmbiLux, met een schermgrootte van 164 cm (65″), heeft een slank frame en rust op een vlakke draadvoet, dit alles vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Met de AmbiLux brengt Philips een tv op de markt die er net zo goed uitziet als hij presteert.

Philips 8601: ultraslank, vierzijdig Ambilight, uniek soundsystem

 • De Philips 8601-serie heeft het nieuwste bekroonde Philips beeldverwerkings- en BrightPro-systeem aan boord, voor de scherpste en meest gedetailleerde beelden, die bovendien dubbel zo helder zijn als die van een standaard-tv
 • 18-speaker, 50W soundsystem met afneembare slanke speakers brengt superieur geluid terug naar de tv
 • Vierzijdig Ambilight en 4k Ultra HD zorgen voor een ongelooflijk scherpe en meeslepende kijkervaring
 • Philips Perfect Pixel Ultra HD en BrightPro resulteren in uitzonderlijk scherpe en contrastrijke beelden die twee keer zo helder zijn als die van normale tv’s
 • Philips 8601-reeks biedt verbeterde Android TV-ervaring

De 8601 beschikt verder over een vernieuwend soundsystem, dat zorgt voor prachtig en wijds geluid. Het 18-luidsprekersysteem met 16 micro-drivers en twee ingebouwde Neodymium-subwoofers levert een machtig totaalvermogen van 50W.
De micro-drivers zijn gemonteerd in twee fraaie naadloze, gepolijste donkerchromen luidsprekers, die langs de linker- en rechterzijde van het toestel zijn gemonteerd, maar ook losgekoppeld kunnen worden, zodat ze verder uit elkaar kunnen worden geplaatst, desgewenst op een optionele voet. Het resultaat is een set met een eigen draadloos geluidssysteem, dat meeslepend geluid voortbrengt met een rijke bas en kristalheldere hoge tonen.
De Philips 8601 is verkrijgbaar in 139 cm (55”) en 164 cm (65”). Het is een prachtige tv met vierzijdig Ambilight, uitzonderlijke beeld- én geluidskwaliteit, mooi Europees design en eersteklas vakmanschap.

Philips 8700: de nieuwste gebogen Philips-tv, mét gebogen soundbar

Met driezijdig Ambilight, donkermetalen accenten en een “Nu Arch”-voet vormt de nieuwste gebogen Philips 4k UHD TV een fraaie completering van ieder interieur.

De Philips 8700-serie, verkrijgbaar in 139 cm (55 “) en 164 cm (65”), is uitgerust met krachtige beeldverwerkings- en Ultra Resolution upscaling-technologie voor haarscherpe, gedetailleerde en contrastrijke beelden, ongeacht de aangesloten bron.
Een slanke, gebogen chromen soundbar met een aflopend patroon van microscopische gaatjes vervolmaakt het elegante design en zorgt voor een geluidskwaliteit die het gedetailleerde en krachtige beeld van de 8700-serie waardig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in