Acer showt nieuwe Windows 10 producten

Om de succesvolle lancering te vieren van Acer producten met Windows 10 en de langdurige samenwerking met Microsoft, organiseerde Acer maandag een Windows 10 persevenement in Taipei, Taiwan. Hier werd getoond hoe de nieuwste producten, geoptimaliseerd voor het nieuwe besturingssysteem, de manier waarop mensen met elkaar en de wereld in contact zijn en samenwerken, op z’n kop zullen zetten. Windows 10 features zoals Cortana, Continuum, Microsoft Edge en Xbox werden gedemonstreerd op Acer apparatuur en lieten zien hoe de gebundelde krachten van de twee bedrijven consumenten in staat stellen snel te starten, gefocust te blijven en dingen voor elkaar te krijgen.

“Acer heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van de beste gebruikservaring door innovatie in technologie en design,” vertelt Jason Chen, Corporate President en CEO van Acer. “Met Windows 10 kunnen we nu een unieke en consistente ervaring aanbieden in ons gehele productportfolio, of het nu om notebooks, desktops, tablets of smartphones gaat. We kunnen gebruikers in staat stellen hun volledige potentieel te realiseren door persoonlijkere en menselijkere technologie.”
“We hebben nauw samengewerkt met Acer om ervoor te zorgen dat hun producten optimaal aansluiten op Windows 10,” vertelde Terry Myerson, Executive Vice President van de Windows en Devices Group, Microsoft. “Met Cortana, de persoonlijk assistent die je ondersteunt bij de dagelijkse dingen, Continuum, die ervoor zorgt dat Windows telefoons op een groot scherm functioneren als een PC, fantastisch gamen met Xbox, en onze nieuwe browser Microsoft Edge, zijn we blij om deze Acer producten te verwelkomen in de Windows 10 familie.”

Geoptimaliseerd voor Windows 10

Acer kondigde vandaag verder twee nieuwe toestellen aan die Windows 10 tot leven brengen, namelijk de Aspire R 14 (R5-431T/471T) convertible notebook en de Z3-700 draagbare all-in-one PC. Beide producten zijn voorzien van dual-digital microfoons, Acer Purified. Voice en enhanced digital signal processing (DSP) die achtergrondgeluiden dempen en de spraaknauwkeurigheid verbeteren, waardoor het werken met Cortana, Microsoft’s persoonlijke assistent, soepel verloopt.
Voor een betere Windows 10 audio- en beeldervaring maken de Aspire R 14 en Aspire Z3-700 gebruik van Acer TrueHarmony Plus technology met Dolby® Audio™; krachtige audio met meeslepende surround sound. Beide toestellen worden ook geleverd met Acer BluelightShield™, met vier professionele modi, om vermoeidheid van de ogen door het blauwe licht van het scherm, aanzienlijk te verminderen.
Bovendien demonstreerde Acer de Liquid Jade Primo smartphone, nadat deze tijdens ’s werelds eerste openbare demo van Windows 10 Continuum for Phones op IFA 2015 werd onthuld. De 5.5-inch smartphone met Windows 10 Mobile biedt professionals de ultieme productiviteit via Continuum, waarmee universele Windows 10 apps voor een volwaardige PC-ervaring zorgen wanneer het toestel verbonden wordt met een secundair scherm.

Ultieme flexibiliteit met de Aspire R 14

De Aspire R 14 is ontwikkeld met een nieuwe hairline-brush metallic afwerking, diamond-cut edge design en een slankere 360-graden dual torque-scharnier die voor ongelooflijke flexibiliteit zorgt door vier verschillende standen. Door Continuum optimaliseert Windows 10 de gebruikservaring, afhankelijk van de activiteit en de stand van het apparaat. In de Laptop-modus kunnen gebruikers hun productiviteit maximaliseren door de efficiëntste toetsinvoer. Door het toetsenbord aan de achterkant te verbergen of het apparaat 180 graden plat neer te leggen, kunnen gebruikers wisselen naar de Display-modus; ideaal voor samenwerking, delen en entertainment. De Tent-modus geeft gebruikers de mogelijkheid de laptop te gebruiken in kleine ruimtes, en een vakkundig ontworpen magneetdesign zorgt dat het toestel zonder kieren tot een volwaardige tablet geconverteerd kan worden.
“Bij de nieuwe Acer Aspire producten is de veelzijdigheid van de nieuwste Intel processoren te zien,” vertelde Kirk Skaugen, Senior Vice President en General Manager, Client Computing Group, Intel. “In combinatie met de kracht van Intel technologie zijn deze nieuwe producten dun, licht, snel en passen ze perfect bij dagelijkse productiviteit én entertainment, zowel thuis als onderweg.”
De Aspire R 14 is slechts 18.5 mm dik en weegt maar 1,9 kg. Hij draait op 6th Gen Intel® Core™ processoren, heeft een systeemgeheugen van tot 8GB DDR3L en SSD opslagruimte3 voor een krachtige performance thuis en onderweg. Voor snellere verbindingssnelheden is de Aspire R 14 voorzien van MU-MIMO draadloze technologie, waarmee hij tot wel drie keer sneller kan downloaden dan andere 802.11ac-producten, vooral op drukke netwerken.

Overal in huis infotainment met de Aspire Z3-700

De nieuwe Aspire Z3-700 all-in-one PC heeft een ingebouwde batterij die maar liefst 5 uur meegaat zodat gebruikers overal in huis productief kunnen zijn en van entertainment kunnen genieten. De 17.3-inch Aspire Z3-700 heeft een chassis van slechts 15,6 mm dik die maar 2 kg weegt. Twee standen maken dat de PC kan staan, of plat kan liggen als een oversized tablet.
De Aspire Z3-700 heeft Intel® Pentium® of Celeron® processoren, tot 8GB aan DDR3L systeemgeheugen, en SSD of HDD opslagmogelijkheden5. Hiermee biedt hij ruim voldoende performance voor infotainmenttaken. De PC heeft een full HD (1920 x 1080) 10-point capacitief multi-touchscherm, dat ook input van een stylus ondersteunt voor een nog nauwkeurigere bediening van het beeldscherm.

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer Aspire R 14 is vanaf eind oktober in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 799,-.
De Acer Aspire Z3-700 is aan het eind van dit jaar in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 699,-.
Exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid kunnen per regio verschillen. Ga voor meer informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten naar www.acer.com voor contact met het dichtstbijzijnde Acer-kantoor of Acer-retailer.
De nieuwe producten zijn vandaag geïntroduceerd op het Windows 10 persevenement van Acer in Taipei, waar het bedrijf heeft gedemonstreerd hoe zijn nieuwste Windows 10-producten de manier veranderen waarop mensen in contact staan met elkaar en met de wereld. Voor meer informatie over waarom Windows 10 beter werkt op Acer producten, ga naar www.acer.com/readytosense.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in