Alstom Transport tekent bij BT voor wereldwijd netwerk

BT kondigt vandaag aan te zijn geselecteerd door Alstom Transport, één van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van transportsystemen en -oplossingen, om zijn wereldwijde netwerkinfrastructuur te consolideren en optimaliseren. Met dit contract zal BT de bedrijfsprocessen van Alstom Transport ondersteunen in meer dan 300 locaties verspreid over 59 landen. Onder de voorwaarden van deze overeenkomst, zal BT end to end netwerkdiensten leveren vanuit het BT Connect-portfolio, waaronder wide en local area networks, internettoegang en integratie- en onderhoudsdiensten. Het netwerk van Alstom Transport wordt beheerd en ondersteund via BT’s Network Operating Centre in Parijs. Het aangekondigde contract ondersteunt Alstom Transport in zijn streven om een enkel wereldwijd beheerd netwerk te creëren, dat het fundament zal vormen voor zijn toekomstige ICT-infrastructuur en diensten.

Christine Heckmann, CIO van Alstom Transport, zegt: “Bij Alstom Transport hebben we grote ambities om ons bedrijf internationaal verder te ontwikkelen en we weten dat onze ICT-infrastructuur een essentiële component is voor ons toekomstige succes. We moeten innoveren en high performance diensten implementeren voor onze klanten, medewerkers en partners en hebben in BT een internationale partner gevonden met de visie, mogelijkheden en creativiteit die we nodig hebben om dat te bereiken. We kijken uit naar onze samenwerking met BT.”
Alstom Transport zal ook profiteren van BT’s nieuwe Microsoft Azure ExpressRoute dienst. Deze dienst maakt directe toegang tot Microsoft-applicaties mogelijk door klanten de mogelijkheid te bieden direct te verbinden met de Microsoft Office 365 productivity suite, en garandeert daarmee hoge prestaties in een veilige omgeving. Klanten de mogelijkheid geven om direct toegang te krijgen tot applicaties in de cloud is een essentieel onderdeel van BT’s ‘Cloud of Clouds’ visie.
Corrado Sciolla, President Europe & Global Telecom Markets bij BT, zegt: “We zijn ontzettend trots dat Alstom Transport BT het beheer van zijn wereldwijde netwerk en de integratie van zijn belangrijkste clouddiensten toevertrouwd heeft. We begrijpen hoe belangrijk het is voor bedrijven als Alstom Transport om een krachtige, wereldwijde technologie-infrastructuur te combineren met sterke lokale capaciteiten om hun klanten te bedienen, ongeacht waar ze zijn. Alstom Transport’s wereldwijde netwerk zal de basis vormen van zeer productieve samenwerking tussen medewerkers over de hele wereld en zal de sleutel zijn om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle zakelijke applicaties en diensten die hun groeiambities ondersteunen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in