Dé WhatsApp update voor iOS

WhatsApp is en blijft een populaire app. Het aantal WhatsApp-gebruikers blijft groeien. Het is dan ook belangrijk dat WhatsApp zich blijft innoveren. Want wanneer iets begint te vervelen gaan velen zoeken naar een alternatief. Daarnaast vinden velen verandering niet fijn. Ondanks alles heeft WhatsApp voor iOS een update uitgebracht. Een aantal punten maken het gebruiken van WhatsApp nog beter. Daarnaast is er ook een speciale feature voor de iPhone 6s. Wij van Smartrepair zetten graag alle updates op een rij!

1 | Peek&Pop!

Alleen voor iPhone 6s gebruikers
Het nieuwe scherm van de iPhone 6s staat bekend om het zacht en hard indrukken van bepaalde applicaties, foto’s en nog veel meer. Wanneer je zacht indrukt wordt er een voorvertoning gegeven, als je vervolgens harder doordrukt wordt de applicatie geopend, de volledige foto weergegeven en ga zo maar door. WhatsApp maakt ook graag gebruik van deze functie. Wanneer je een link stuurt krijg je allereerst een voorvertoning in het gesprek (NOTE: dit geldt overigens voor alle WhatsApp updates). Wanneer je vervolgens zacht klikt op de link wordt het in een pop-up geopend, klik je vervolgens nog harder dan wordt de link in de browser geopend.

2 | Veranderingen in het menu

Door het gebruik van iconen in het menu is het menu stukken overzichtelijker. Je kan sneller vinden waar alles staat omdat de iconen erg herkenbaar zijn. Een zeer gebruiksvriendelijke verbetering voor WhatsApp.

3 | Voorvertoningen

Zoals eerder verteld (bij Peek&Pop) geeft WhatsApp nu een voorvertoning van links in een WhatsApp gesprek. Zo wordt er tegelijkertijd een korte beschrijving en eventueel een foto mee gestuurd. Hierdoor valt een link nog meer op en kan jij in een oogopslag zien wat je te verwachten staat.

4 | Ster-berichten!

Krijg jij ook altijd belangrijke berichten met adressen, telefoonnummers, lieve berichten, in ieder geval berichten die jij moet onthouden? Geef ze dan een ster! Vervolgens ga je naar het menu en kies je voor ‘Berichten met ster’. Hier staat een overzicht van alle berichten die jij een ster hebt gegeven. Klik vervolgens op het bericht en ga naar de goede chat!
Hoe geef je een bericht een ster? Ga op het bericht staan en kies uit de keuzebalk die verschijnt een ster. 

iPhone 6s reparatie

Voor een iPhone 6s scherm reparatie ben jij bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een iPhone lang te missen, daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service. Kom langs een van onze Smartrepair servicepunten en onze monteurs repareren meteen uw iPhone. Voor u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde iPhone. Jij bent overigens voor elke iPhone reparatie bij Smartrepair aan het juiste adres. Smartrepair heeft 5 winkels in heel Nederland. Voor een iPhone reparatie Nijmegen, Utrecht of andere stad kom je naar Smartrepair. Met de snelle en vakkundige reparatieservice is uw telefoon snel gemaakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in