IT Masters 2015 stoomt talent én bedrijfsleven klaar voor de toekomst

De top van het Nederlandse bedrijfsleven, hoogopgeleide IT-prospects en grote namen uit de internationale deeleconomie bundelen op 3 december in Amsterdam de krachten tijdens het meest prestigieuze IT-event van 2015.

Information Technology is hot. Krantenkoppen laten aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘IT service-industrie groeit dit jaar met zeker 20 procent’, ‘Grote overwinning voor Airbnb in Californië’, ‘Hoe te investeren in start-ups’. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Nederland? En hoe profiteren we optimaal van onze eigen talenthub, Amsterdam?
Business Talent Network presenteert het event IT Masters 2015, waarin bedrijfsleven en honderdvijftig hoogopgeleide toptalenten met elkaar netwerken, debatteren en innoveren. Van ethisch hacken en break-outsessies tot paneldiscussies en het IT Masters Debat.

Google

Toonaangevende namen maken hun opwachting in het historische Compagnietheater: onder meer Jelle Prins (Uber), Phillip Wassibauwer (Travelbird), Erick de Muinck Keizer (Google), Nick Lenten (Coolblue) en Matthias Laug (thuisbezorgd.nl) zullen het publiek uitdagen de blik te verbreden. De dag staat onder leiding van Maarten Bouwhuis.
Ook krijgen de twee Nederlandse IT-prospects met de creatiefste antwoorden op een actueel sociaal vraagstuk een geheel verzorgde reis naar Silicon Valley aangeboden.

Aanmelden

Op de IT Masters 2015 is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. HBO- en WO-studenten in het laatste jaar van hun IT-gerelateerde studie moeten er snel bij zijn: inschrijven voor dit unieke event kan nog tot 16 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in