Toshiba biedt klanten maximale zekerheid

Toshiba Information Systems Benelux introduceert een unieke garantie die klanten extra gemoedsrust geeft in geval van calamiteiten: de No Matter What Guarantee. Deze garantie, die gratis wordt aangeboden bij aanschaf van een consumentenlaptop, detachable of convertible PC uit het productportfolio van Toshiba, biedt uitgebreide dekking bij vrijwel elk incident.

De No Matter What Guarantee omvat vijf onderdelen, die kopers van een nieuwe device meer zekerheid geven: verlenging van de standaardgarantie naar drie jaar, een jaar lang bescherming tegen accidentele schade, diefstal en dataverlies en een eenjarige McAfee LiveSafe-licentie. Deze uitgebreide garantie is vanaf 1 oktober 2015 tot en met 31 maart 2016 kosteloos beschikbaar voor klanten in een select aantal Europese landen. Om voor dit buitenkansje in aanmerking te komen, moeten zij zich binnen 14 dagen na aankoop registreren.

Gerust gevoel

“Gezien onze steeds flexibelere leefstijl en het toegenomen mobiele gebruik van PC’s zijn wij blij onze klanten extra vertrouwen te kunnen geven bij hun dagelijkse activiteiten,” zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux. “Met de No Matter What Guarantee, die op alle modellen uit onze Satellite-, Qosmio-, Chromebook- en Kira-serie van toepassing is, laten wij zien ervan overtuigd te zijn dat onze producten gedurende hun hele levenscyclus betrouwbaar blijven door klanten te garanderen dat zij beschermd zijn bij onverwachte problemen als accidentele schade of een dreigende cyberaanval.”

Verlengde garantie

De laptops van Toshiba mogen bekend staan om hun betrouwbaarheid, dankzij de No Matter What Guarantee kunnen consumenten ervan op aan dat in het onwaarschijnlijke geval hun PC iets overkomt zij terug kunnen vallen op een verlengde internationale garantie van drie jaar in plaats van de standaardgarantie van één of twee jaar.

Accidentele schade

De vergoeding van accidentele schade is misschien wel het meest vertrouwenwekkende aspect van de garantie, gelet op de mobiliteit van PC’s vandaag de dag en de verhoogde kans op ongelukken onderweg. Of gebruikers die in de spits reizen hun laptop nu laten vallen of per ongeluk koffie op hun PC morsen, de No Matter What Guarantee zorgt ervoor dat iedere laptop die onopzettelijk beschadigd is gerepareerd of vervangen wordt.

Diefstal

Degenen die hun PC in de openbare ruimte of op reis gebruiken, lopen een reële kans de dupe van diefstal te worden. Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan komen Toshiba-klanten die zich voor de No Matter What Guarantee geregistreerd hebben in aanmerking voor een gratis vervangend toestel dat identiek of gelijkwaardig is aan de gestolen device.

Dataverlies

Laptops fungeren vaak als bewaarplaats voor de digitale herinneringen van gebruikers. Harde schijven zijn dikwijls volgestouwd met kostbare familiefoto’s en -video’s of media als films en muziek. Een harde-schijfcrash is dan al gauw desastreus. Wanneer het betreffende apparaat onder de No Matter What Guarantee valt, zal Toshiba de defecte schijf van de klant vervangen en zijn uiterste best doen eventueel verloren gegane gegevens te herstellen.

McAfee LiveSafe

De No Matter What Guarantee houdt echter meer in dan het herstellen van de schade als er iets is misgegaan. Toshiba biedt klanten die zich aangemeld hebben voor deze garantie tevens een eenjarige McAfee LiveSafe-licentie aan. Deze software zorgt ervoor dat hun device beschermd is tegen malware, spyware, ongewenste programma’s, enzovoort. Daarnaast bevat McAfee LiveSafe ingebouwde functies voor anti-spam en ouderlijk toezicht, een extra geruststelling voor gezinnen.

Registratie

Klanten die vanaf 1 oktober 2015 een laptop gekocht hebben die in aanmerking komt voor de No Matter What Guarantee kunnen zich hier registreren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in