Veenman breidt scanoplossingen-aanbod uit met Scanshare

Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, heeft zijn scan-portfolio uitgebreid met scansoftware van het Nederlandse bedrijf Scanshare. Deze software zorgt voor een effectieve en veilige overdracht van de gescande informatie naar bedrijfsapplicaties en draagt zo bij aan de inrichting van een gestructureerde samenwerking tussen personen en afdelingen.

Arjan Karssen, Business Solutions Manager, Veenman: “Vanwege de voortgaande digitalisering is het slim scannen van papieren documenten nog steeds een actueel onderwerp binnen vrijwel iedere organisatie. Om grip te krijgen op deze informatiestroom is méér nodig dan alleen scannen. Documenten moeten in het gewenste formaat worden opgeslagen op iedere gewenste bestemming, van eigen (mail)server tot en met de cloud. We wilden daarom ons aanbod aan scanoplossingen uitbreiden met een merkonafhankelijke oplossing die het brede scala aan apparatuur ondersteunt dat wij leveren, waaronder van Samsung. We zijn uitgekomen bij Scanshare van het gelijknamige Nederlandse bedrijf.”
De kwaliteit die Scanshare biedt is uitstekend;. het maakt het mogelijk vanaf iedere multifunctionele printer en/of scanner te communiceren met het bedrijfsnetwerk en met bedrijfsapplicaties. De Scanshare-software is modulair opgebouwd, zodat klanten alleen hoeven te betalen voor functionaliteiten die daadwerkelijk worden gebruikt.

Juiste document op de juiste plek

Na het scannen worden de documenten met de juiste kenmerken, op de juiste plek én in het juiste bestandsformaat veilig opgeslagen voor verdere verwerking of archivering. Indexatie van documenten en integratie met de bestaande mappenstructuur en/of bedrijfsapplicaties vindt direct vanaf de scan-apparatuur plaats. Dit verlaagt de kosten en verhoogt de productiviteit en de interne klanttevredenheid. In combinatie met een ‘single sign-on zijn met Scanshare de scanprocessen naar de wens van de individuele gebruiker en/of afdelingen in te stellen. Veenman verzorgt de volledige inrichting en de implementatie van het scanproces, plus de ondersteuning van de software.

Twee varianten

Veenman levert de Scanshare software in twee varianten: Essentials en Enterprise. Essentials is de basisversie en werkt volgens het principe ‘scannen en weglopen’, dat wil zeggen dat de scan automatisch op de juiste locatie en in het juiste formaat wordt opgeslagen. Deze versie is desgewenst uit te breiden met ‘scannen naar de cloud’ (‘bijvoorbeeld naar Microsoft SharePoint/365, Google Drive, Evernote, Dropbox), barcode-herkenning en omzetting in Microsoft Office-formaten met de OCR-applicatie ABBYY FineReader.
Scanshare Enterprise is een complete workflow-oplossing voor intelligent en procesgericht scannen. Naast de functionaliteit van Essentials maakt het koppelingen met bedrijfsapplicaties mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in