Veenman introduceert Veenman Signage, een totaaloplossing voor narrowcasting

Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, introduceert onder de naam Veenman Signage een complete oplossing voor het aanbieden van content op maat via audiovisuele displays. Dit geeft organisaties de mogelijkheid op een proactieve manier hun bezoekers, klanten en burgers van actuele ‘content’ te voorzien die optimaal aansluit bij hun interesse. Met de oplossing van Veenman kunnen bedrijven, winkels, ziekenhuizen en overheidsinstellingen op een proactieve wijze hun bezoekers, klanten, patiënten en medewerkers bereiken.

Nick Bouwens, Business Development Manager Visual Solutions bij Veenman: “Organisaties kunnen met behulp van displays medewerkers en bezoekers van dienst zijn door actuele informatie aan te bieden. In een ziekenhuis of in een gemeentehuis kunnen wachtende bezoekers op deze manier interessante en relevante informatie krijgen. Veenman Signage maakt combinaties van relevante informatie en entertainment mogelijk, met aangenamere wachttijden en beter geïnformeerde bezoekers. Door de proactieve manier van communiceren blijkt in de praktijk dat binnen bedrijven het bereik vele malen hoger is dan bij het gebruik van een intranet.”

Gebruiksgemak en laagdrempelig starten

Eén van de grootste voordelen van Veenman Signage is het gebruiksgemak. Er is geen specifieke IT-kennis nodig om optimaal gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden. Bovendien kunnen organisaties probleemloos hun eigen content samenstellen voor het systeem, bijvoorbeeld
op basis van de actualiteit en relevante thema’s voor het bedrijf of instelling (bijvoorbeeld mode of gezondheidszorg). Organisaties kunnen daardoor direct beginnen met digitaal communiceren. Het gebruiksgemak en de lage instapprijs zorgen er voor dat zij Veenman Signage probleemloos kunnen inzetten voor bijvoorbeeld een wachtruimte of kleine winkel.

Software in de cloud

De Veenman Signage-software draait in de cloud. Er worden continu nieuwe widgets en templates ontwikkeld. Updates vinden automatisch plaats. De software is geïntegreerd met social media, RSS feeds en live streams (nu.tv, file nieuws, buienradar, enz.). Voor het zelf samenstellen van content kunnen klanten gebruikmaken van videotemplates, eigen media (diverse bestandsformaten) en widgets.

Slimme functies

Grotere organisaties met meerdere vestigingen en/of bedrijven hebben vaak specifieke wensen, daarom kent Veenman Signage een aantal slimme functies die het beheer van meerdere mediaspelers en fragmenten flexibel maken en tegelijkertijd overzichtelijk houden. Zo kunnen er groepen van vestigingen worden aangemaakt die dezelfde content moeten krijgen. Daarbij blijft het mogelijk voor elke vestiging om zelf eigen content te maken en toe te voegen.

Partnership met Samsung

Veenman kan zijn totaaloplossing voor narrowcasting aanbieden dankzij het partnership met Samsung. De displays die Samsung levert voor deze oplossing zijn voorzien van een zogeheten ‘system-on-chip’ (SoC) module waardoor er geen pc meer nodig is om het scherm, al dan niet via internet, aan te sturen. Dit scherm is onmiddellijk operationeel, de gebruiker hoeft slechts twee kabels aan te sluiten. Dankzij de Plug & Play functie is het systeem intuïtief te bedienen en kan de content direct getoond worden. De kosten van aanschaf, installatie en gebruik zijn substantieel lager dan een conventioneel narrowcasting systeem.
Meer informatie over Veenman Signage is te vinden op www.veenmansignage.nl en www.digitaalcommuniceren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in