Apple brengt iOS 9.2.1 uit

Apple heeft zojuist iOS 9.2.1 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. De update komt met een aantal probleemoplossingen en bugfixes die de stabiliteit moeten verbeteren. Er was al langer een beta van beschikbaar voor ontwikkelaars, nu kunnen ook gewone gebruikers het downloaden.


De update-beschrijving van iOS 9.2.1 meldt het volgende:

Deze update bevat beveiligingsupdates en probleemoplossingen, inclusief een oplossing voor een probleem waarbij het voltooien van de installatie van een app via een MDM server tegengehouden kon worden.
iOS 9.2.1 kan gratis worden gedownload op de alle toestellen die iOS 9 draaien. Dat houdt in, de iPhone 4s en nieuwe, iPad 2 en nieuwer, iPad Pro, iPad mini en nieuwer en de iPod touch (5e en 6e generatie). Installeren doe je via Instellingen > Algemeen > Software-update.

Tom de Beer | hoofdredacteur
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student Medewerker Beheer ICT met passie voor netwerken, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen. Tevens gecertificeerd Microsoft Office Specialist Master en Microsoft Technology Associate, taalfanaat en enorme fan van Lady Gaga.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in