iPhone applicaties voor de winter!

De temperaturen worden steeds lager, het wordt kouder.. Velen kiezen er voor om tijdens deze koude wintermaanden de kou op te zoeken met een sportieve vakantie! Maar voor de thuisblijvers kan de kou ook positief zijn, denk aan de schaatsliefhebbers! Om de weersomstandigheden deze koude wintermaanden in de gaten te houden heeft Smartrepair verschillende apps uitgezocht die geschikt zijn om de winter te overleven.

Natuurijs

Voor de schaatsliefhebber bestaat nu de betaalde app ‘Natuurijs’. Een applicatie die informatie geeft in welke natuurgebieden je veilig kunt schaatsen. Anderen kunnen aangeven wat de status is van het ijs, samen verzamel je dus informatie. Het enige nadeel is dat je jouw Facebook-account nodig hebt om informatie te verstrekken en op te doen. Download de app ‘Natuurijs’ hier.

Sneeuwhoogte.nl

Voor de echte snowboard/ski-liefhebber bestaan verschillende applicaties over sneeuwhoogtes, weersomstandigheden en nog veel meer. Maar een echte ski-liefhebber wil natuurlijk weten wat de sneeuwhoogte is, geen sneeuw betekent niet skien/snowboarden. De app sneeuwhoogte.nl is die uiterst geschikt! De app kan jou notificaties sturen, foto weergeven die zijn upgeload, camera beelden weergeven van webcams en nog veel meer. De app is erg simpel opgezet dus erg vriendelijk in gebruik. De app is gratis en kan je hier downloaden.

Yr.no

Misschien wel de beste weer app Yr.no. Gebruik is simpel, je opent de app en op dat moment geeft Yr.no het weer op locatie. Daarnaast kan je ook andere plaatsen weergeven door gebruik te maken van de zoekfunctie. De weersomstandigheden worden weergegeven in tijdsblokken van 6 uur. De iconen zijn erg duidelijk en de weersvoorspellingen zijn accuraat. Een applicatie die zeker het downloaden waard is! Je vindt de download hier.

iPhone reparatie

Werkt jouw iPhone niet meer zoals je gewend bent na de koude dagen. Je moet er rekening mee houden dat wanneer jouw telefoon koud is niet optimaal moet gebruiken. De batterij van een iPhone heeft tijd nodig om te wennen aan de temperatuur en 100% te werken. Let hier dus goed op! Maar is tijdens het schaatsen jouw telefoon op het ijs gevallen en is het scherm gebarsten? Smartrepair lost dit probleem graag op. Kom dus voor een iPhone reparatie Utrecht, Den Bosch of andere stad naar Smartrepair. Met een snelle reparatieservice zijn uw iPhone problemen snel verholpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in