Mobiele app van Hotels.com verbetert boekingservaring met nieuwe 3D Touch-technologie

De app van Hotels.com™ voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus heeft een nieuwe techniek geïntroduceerd, die gebruikmaakt van de innovatieve 3D Touch-technologie, om de boekingservaring te versnellen.

De app biedt nu met één tik op het startscherm toegang tot de populairste diensten van het platform, zoals deals in de buurt, opgeslagen hotels, vind je boekingen en Hotels.com™ Rewards.

Makkelijker zoeken met Spotlight voor iPhone en iPad

De Hotels.com-app voor mobiele apparaten met iOS 9 biedt een nieuwe, gemakkelijk te gebruiken zoekfunctie. Door naar beneden te swipen op het startscherm van een iPhone of iPad kunnen gebruikers naar alles binnen de app zoeken en met een enkele tik vinden wat zij zoeken.

De Hotels.com-app is een eenvoudige, snelle en veilige manier om jouw perfecte hotel te boeken. Het biedt alles wat je nodig hebt om een hotelovernachting te plannen, boeken en te beheren. De app is beschikbaar voor Android en iOS en is gratis te downloaden in de Android en iOS app stores. Met meer dan 50 miljoen downloads en een klantwaardering boven de 4,5 uit 5 is het een op maat gemaakte tool om contact te onderhouden met onze loyale klanten. En de ruim 20 miljoen Rewards-leden kunnen onmiddellijk zien hoeveel nachten zij hebben verzameld voor hun gratis overnachting. Ook hebben zij toegang tot onze aantrekkelijke geheime prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in